USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Скандальний заступник глави МВС Гогілашвілі має чинний паспорт РФ

13 Грудня 2021 09:56
Заступник Міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі має чинний паспорт громадянина Російської Федерації та індивідуальний податковий номер. Про це інформує Центр журналістських розслідувань із посиланням на дані Федеральної податкової служби РФ.

Олександр Гогілашвілі отримав паспорт громадянина Російської Федерації (номер 6004531705) 12 листопада 2003 року у Ленінському районі Ростова-на-Дону. Також він має чинний індивідуальний податковий номер РФ 616404621705. Інформація підтверджується базою даних Федеральної податкової служби РФ.

Офіційна база даних Федеральної податкової служби РФ під час пошуку надає чинні дані індивідуальних податкових номерів громадян РФ за номером їх паспорта.
У той же час офіційна база Федеральної міграційної служби РФ вказує у відповіді на запит, що зазначений паспорт Гогілашвілі було замінено на новий. Водночас, і ці дані підтверджують, що Олександр Гогілашвілі продовжує залишатися громадянином РФ, який має чинні російські паспорт та ІПН.

Не виключено, що підставою для заміни паспорта була вимога законодавства Росії про обов'язкову заміну документа при досягненні 20 і 45 років. Олександру Гогілашвілі виповнилося 45 років у 2018 році. Законодавство РФ передбачає, що для отримання паспорта необхідно подати заяву та пакет документів у строк до 90 днів.
Блогер та колишній нардеп Борислав Береза у своєму Тelegram також оприлюднив інформацію про те, що Олександр Гогілашвілі має чинний російський закордонний паспорт, виданий у 2012 році. За деякими даними, Гогілашвілі знаходиться в Україні з 2010 року, тому російський закордонний паспорт він отримував вже в український період своєї біографії. У базі даних ФМС Росії немає даних у тому, що цей паспорт перебуває у списку тих, що втратили дію.

Згідно з офіційною біографією Олександра Гогілашвілі на сайті МВС, він народився 26 грудня 1973 року в Грузії. За даними з відкритих джерел, тривалий час працював у Росії. Зокрема, був помічником Миколи Валуєва, депутата Державної думи Росії від партії «Єдина Росія».

У 2014 році Микола Валуєв входив до складу депутатського десанту російських парламентаріїв, доставлених до Криму в день захоплення Верховної ради АРК для агітації за референдум та приєднання Криму до РФ. Депутати Держдуми М. Валуєв, В. Терешко, С. Миронов та О. Журавльов виступали на мітингах перед Севастопольською міською адміністрацією та на площі Нахімова, вели агітацію у ЗМІ.

Нагадаємо, 10 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на блокпості в Краматорську.

Уже 11 грудня міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

Пізніше стало відомо, що це не перша суперечка. З’явилося відео скандалу Гогілашвілі із патрульними у Києві.

Згодом президент Володимир Зеленський попросив Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі у зв’язку з інцидентом за його участю на блокпосту в Донецькій області.

До слова, у жовтні 2020 року президент України Володимир Зеленський нагородив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі орденом «За заслуги»» III ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Иван Показати IP 13 Грудня 2021 10:06
А казачок-то засланный
Лучанин до Иван Показати IP 13 Грудня 2021 11:46
Там таких багато
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2021 10:08
А такі дані не повинні перевірятись до прийому на державні посади такого рівня?
Шарій до Лучанин Показати IP 13 Грудня 2021 10:30
Якщо жінка не помічниця хохмафюрера
Мешканка Показати IP 13 Грудня 2021 10:30
От і все стало ясно звідтки росли вуха про злив даних. І Презедент типу не знає кого бере на таку роботу. Ще стало хуже ніж було. НЕ ВІДСТОРОНИТИ А ЗВІЛЬНИТИ І ВИСЛАТИ ДО РОСІЇ. БАРДАК ЩЕЙ ЯКИЙ ЗВЕРХУ. ПАНЕ ПРЕЗЕДЕНТЕ ДУМАЙТЕ!
Олександр Зеленський до Мешканка Показати IP 13 Грудня 2021 10:44
Дякую, шановна Мешканка, за конструктивну критику. Офіс ПрезЕдента взяв до уваги Ваші побажання. Наступного разу буду обов'язково ДУМАТИ!!! Цікаво, про що думають люди, коли пишуть такі коментарі?!
Правда Показати IP 13 Грудня 2021 11:01
Це вже немає ніякого сенсу.Ми такі розумні,роботящі,освічені...а насправді ду...невігласи і пройдисвіти,які обирають собі подібних.
Істина до Правда Показати IP 13 Грудня 2021 11:13
Вже давно ніту сенсу! Комунімти пропили свій сенс, нєзалежні ще не знайшли! Живуть та потребляють, в кого більші розтрати на потребляйство - той еліта українства
А Показати IP 13 Грудня 2021 11:40
За що сбушнікі отримують квартири і зарплати???
Народна прокуратура до А Показати IP 13 Грудня 2021 13:17
Ну так, звичайно. Оце знайшов крайніх, красавчик! Значить, те, що кадровий апарат Нацполіції його вивчав і пеервірява, тебе не цікавить, що міністр Аваков вносив на нього подання до Кабміну, тебе теж не цікавить. Що робив він це, бо стовідстоково попросили про це з Офісу Президента теж мало тебе хвилює. Та й зрештою, що керує СБУ людина Президента тобі теж до шмиги. Винні як завжди звичайні співробітники. Напевне, вони приймають такі рішення чи до їх зауважень хтось з очільників держави дослухається
007 Показати IP 13 Грудня 2021 12:20
Походу крот , думаю і не один він там
Євросоюз Показати IP 13 Грудня 2021 13:39
Капець. Щоб піти на службу в поліцію в якийсь райвідділ, по тобі спецперевірку влаштують до сьомого коліна. І сусідів і кумів, і друзів опитають, масу інформації назбирають. А на посаду замміністра отаке чучело, колишній наркоман запросто береться .
123 Показати IP 13 Грудня 2021 18:20
Його припудрило,гівно бездарне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus