USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У скільки обійдеться чищення зливової каналізації в Луцьку

24 Квітня 2020 08:30
На послуги з чищення каналізаційних колекторів, зокрема утримання мереж зливової каналізації та дощоприймальних колодязів, у місті Луцьку цього року витратять більше двох мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 травня, а аукціон має розпочатися вже 5 травня.

Очікувана вартість послуг становить 2,341 мільйона гривень.

Мова йде про такі роботи: обрубування країв основи та покриття, розбирання бортових каменiв, їх заміна, демонтаж покриття, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування навколо колодязів бетонного вимощення, улаштування колодязів, ремонт окремих ділянок цегляної кладки оглядових каналізаційних колодязів, улаштування відкритих бетонних лотків, копання ям для додаткових колодязів, розробка ґрунту, засипання траншей, котлованів і ям, укладання каналізаційних труб, включення до наявної мережі, очищення водовідвідних залізобетонних лотків, періодичний огляд дороги та її елементів, технічний огляд мережі зливової каналізації, прочищення каналізаційних оглядових колодязів, засипання промоїн і просідань, відкачування мулу з оглядових каналізаційних колодязів, очищення дощових колодязів, прочищання каналізаційних колекторів, виготовлення і встановлення решіток, обслуговування каналізаційно-насосних станцій на вулиці Дорошенка, 1а і проспекті Відродження, 14.

Ці послуги місту мають надаватися до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus