USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Слузі народу» парламентські вибори розглядають як третій тур президентських

14 Червня 2019 00:35
У «Слуги народу» немає єдиного політтехнолога, а саму передвиборчу кампанію партійці позиціонують як третій тур виборів Володимира Зеленського.

Про це в інтерв’ю Українській правді розповів очільник штабу, сьомий номер у списку партії, Олександр Корнієнко.

За його словами, у партії немає єдиного політтехнолога.

«Ми – нова політсила, у нас такого немає. Немає потреби, щоб якийсь політтехнолог щось вигадував. У нас гнучка командна робота. Якщо брати за скілами, то я є політтехнологом. Але зараз займаюсь управлінською і представницькою діяльністю», – сказав він.

При цьому він зазначив, що ідея логотипу і кольорів партії належить працівникам діджитал-відділу.

«Це запропонував Михайло Федоров і його діджитал-відділ, вони займаються орендуванням», – сказав політик.

Крім того, Корнієнко розповів, що він та його однопартійці сприймають парламентські передвиборчі перегони як продовження президентської кампанії.

«Нам треба завершити перемогу. У нас є нокдаун, але нокауту немає. Тому для нас вибори до парламенту – це фактично третій тур», – заявив очільник штабу.

«Люди висловили підтримку 73% президенту, але у президента зараз дуже багато перепон: система впирається з усіх сил, депутати не голосують, нікуди не ходять, якісь маніпуляції проводяться.

Для того, щоб реалізувати все те, що президент обіцяв, потрібно мати свою більшість у парламенті, щоб ми могли ефективно і злагоджено працювати. Це фактично президентська програма, але вона більш розшита у ті інструменти, які має Верховна Рада», – пояснив Корнієнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Яцик Показати IP 14 Червня 2019 00:59
Коли тарифи знизять?
- до Яцик Показати IP 14 Червня 2019 08:31
Ніколи.
факт до Яцик Показати IP 14 Червня 2019 09:48
В нашої влади немає тенденції до зменшення тарифів,цін і т.д.В нашої влади постійна тенденція до збільшення.Адже мільйонерами можна стати саме так.
Яцик до факт Показати IP 14 Червня 2019 10:53
Так Зе обіцяв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus