USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У смерті британки від «Новачка» звинуватили Росію

9 Липня 2018 22:22
Глава Міноборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія вчинила напад на британській землі. Про це він заявив під час виступу в парламенті, передає Reuters.

Вільямсон, коментуючи смерть британки Дон Стерджес від отруєння нервово-паралітичною речовиною «Новачок», зазначив, що не сумнівається у вині Росії.

«Проста реальність полягає в тому, що Росія напала на британській землі, що призвело до смерті британського громадянина», — сказав він.

Міністр додав, що світ солідарний з Британією в засудженні нападу.

Нагадаємо, чоловіка та жінку знайшли непритомними 30 червня в місті Еймсбері. Воно розташоване за 10 км від Солсбері, де від «Новачка» постраждали екс-шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Стерджесс і Роулі були госпіталізовані в ту ж клініку, що й Скрипалі. Британська поліція продовжує розслідування інциденту.

Контртерористична поліція Британії приєдналася до розслідування. Зразки, взяті у постраждалих, відправлено на аналіз до лабораторії Міністерства оборони Портон-Даун.

Поліція поки що не знайшла предметів, через які відбувся контакт із отрутою. Слідчі складають детальну карту пересування пари до моменту отруєння і застерігають місцевих жителів від контактів із невідомими предметами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 9 Липня 2018 22:34
Не набридло?
777 Показати IP 10 Липня 2018 02:40
Уникальный идиот!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus