USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Смідинській ОТГ оглянули об'єкти, на які виділили кошти з бюджету Волині

17 Травня 2018 07:19
Депутати Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов та Михайло Імберовський відвідали село Смідин Старовижівського району де оглянули об‘єкти, на які з обласного бюджету області були виділені кошти та під час зустрічі обговорили проблеми громади із народним депутатом України Ігорем Гузем та головою Смідинської ОТГ Оксаною Піцик.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Як відомо, з бюджету області для потреб Смідинської ОТГ за рік – з березня 2017 по квітень 2018 року – було виділено 2 мільйони 645 тисяч гривень. Зокрема, у Смідині за кошти обласного бюджету освітлили територію пункту медико-санітарної допомоги, відремонтували та придбали обладнання для харчоблоку Смідинського ДНЗ, провели капітальний ремонт будинку культури і куплять дробарку для сільради.

«У будинку культури вже давно впала стіна і ми її укріплювали саме за кошти обласної ради, – розповідає народний депутат Ігор Гузь. – Взагалі, ми плануємо, аби будинок культури став своєрідним центром громади, щоб сюди люди хотіли йти не тільки відпочивати, а й працювати».

За словами народного депутата Ігоря Гузя, який проводив відремонтованими об‘єктами громади, в будинку культури села Смідин за кошти обласного бюджету був відремонтований один із залів.

«Крім того, ми хотіли зробити дорогу зі Смідина до Лукова. Гроші на це будемо просити і в державному бюджеті, і будемо просити і з обласного», - додає Оксана Піцик.

Також, з обласного бюджету, за словами Ігоря Гузя та голови Смідинської громади потрібні будуть кошти на перекриття школи в селі Журавлине.

«Депутати обласної ради намагаються завжди проконтролювати використання коштів, які надійшли на ті чи інші громади в області. Адже це кошти платників податків і ми повинні знати і бачити результат. Добре, коли громади правильно розпоряджаються грішми, коли голова – це професійна людина, яка зацікавлена в тому, аби ОТГ процвітало», - підкреслює Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus