USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

У США через торнадо понад 20 тисяч людей – без світла

10 Березня 2019 12:29
В американських штатах Арканзас і Техас через негоду понад 20 тисяч громадян залишилися без електрики. Про це повідомляє Кореспондент з посилання на телеканал NBC.

За інформацією Національної метеорологічної служби США, два торнадо зачепили штат Арканзас у суботу, 9 березня.

Як зазначили представники влади, інформації про потерпілих поки не надходило, проте були зруйновані декілька будинків, а також пошкоджені лінії електропередачі.

У результаті близько 13,5 тисяч осіб в Арканзасі і понад 10 тисяч у Техасі залишилися без електрики.

Крім того, повідомляється, що сильним штормом також накрило штат Луїзіана в суботу вранці. Про постраждалих невідомо, однак декілька будівель і будинків були пошкоджені.

Національний центр США зі стеження за ураганами попередив про сильний вітер і град у штатах Теннесі, Міссісіпі і Кентуккі.

У свою чергу, за даними Метеорологічної служби США, у деяких штатах на півночі країни очікуються сильний снігопад, снігові бурі і поривчастий вітер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Однозначно! Показати IP 10 Березня 2019 15:03
Ті хати з усілякого непотрібу ліплять ,от вони й руйнуються раз за разом.Скупі платять двічі ..тричі...Якісь хлівчики ,а не будинки.От й мають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus