USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Снігові буревії у США спричинили загибель понад десяти людей

17 Грудня 2019 09:36
Більше десятка людей загинули останніми днями внаслідок снігового циклону, який обрушився на середній захід Сполучених Штатів.

Негода паралізувала рух, припинила роботи шкіл та державних установ, повідомляє Укрінформ з посиланням на телеканал CBS News.

«Щонайменше, десятеро людей загинули в аваріях, пов’язаних з негодою в штатах Небраска, Міссурі та Канзас, де вирує буревій зі снігопадами, місцями понад 30 см», – зазначається в повідомленні.

При цьому зазначається, що найбільші дві аварії сталися в штаті Небраска на 80-й федеральній трасі, де загинули п’ятеро людей. Через погодні умови місцева влада закрила школи й зупинила транспортні сполучення.

Крім того, повідомляється про загибель сноубордиста в штаті Юта, який потрапив у снігову лавину. У цьому регіоні влада поширила повідомлення про високу лавинну небезпеку.

Негода в центральних і західних американських штатах є лише частковим проявом масштабної штормової системи, яка вразила середній захід США і, як очікується, ближчими днями пошириться на Північний схід Америки, повідомляють синоптики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus