USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щонайменше 4 людини загинуло через негоду у США

15 Березня 2017 08:14
В результаті найсильнішої сніжної бурі в США загинули щонайменше чотири людини, передає УНН з посиланням на CNN.

У поліції заявили, що 16-річна дівчинка загинули в результаті ДТП в Гілфорді, штат Нью-Гемпшир, яке відбулося через негоду.

Ще двоє загинули в штаті Мілуокі. Однак подробиці їх загибелі телеканал не призводить.
У штаті Массачусетс загинув водій снігоприбиральної машини після того, як його автомобіль зіткнувся з поїздом, який також відчищав від снігу залізничні колії.

Національна метеорологічна служба США оголосила надзвичайний стан у штатах Мен, Пенсільванія, Нью-Джерсі, Нью-Йорк і Коннектикут через сильну заметіль.

Зазначають, що висота снігового покриву в деяких районах перевищує 30 сантиметрів, а швидкість вітру досягає 60 миль на годину.

За словами синоптиків, ураган може викликати серйозні порушення в роботі транспорту. Уже скасовано близько 6,8 тис. авіарейсів. Крім того, через снігопад було перервано залізничне сполучення між Нью-Йорком і Бостоном. У Нью-Йорку, Провіденсі, Род-Айленді і деяких містах Массачусетса і Коннектикуту закриті школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus