USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Стамбулі ввели надзвичайний стан

18 Липня 2016 11:37
Вулиці патрулюються посиленими нарядами поліції. Після спроби путчу надзвичайний стан знову ввели в турецькому Стамбулі, в місто перекинуті додатково 1,8 тисячі працівників спецназу поліції.

Про це сьогодні повідомляє ТСН з посиланням на агентство Анадолу.

Главі поліції дали вказівку збивати вертоліти, які піднялися в повітря без відповідного дозволу. Вулиці патрулюються посиленими нарядами поліції.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТ ТУРЕЧЧИНИ НАЗВАВ ЗРАДОЮ СПРОБУ ВІЙСЬКОВОГО ПЕРЕВОРОТУ

Нагадаємо, в ніч на суботу, 16 липня, військові Туреччини здійснили спробу державного перевороту. Під час зіткнень, за останніми даними, загинули більше 260 людей.
Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим вже заявив про те, що ситуація в державі зараз в значній мірі під контролем. В Генштабі заявили, що організаторами перевороту були представники ВПС і військової поліції.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ЗАЗНАВ НЕВДАЧІ ТУРЕЦЬКИЙ ПЕРЕВОРОТ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АС Показати IP 18 Липня 2016 12:33
Гарного відпочику в ісламському бардаку
Василь Показати IP 18 Липня 2016 13:19
НАТО - надо? А Україна відновила повітряні сполучення. Приємного відпочинку! Да, заздалегідь купляйте крем від ... вертольотів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus