USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У суді закрили «справу Кернеса» через неявку представників ГПУ

10 Серпня 2018 14:20
Суддя Київського райсуду Полтави Андрій Антонов розцінив систематичну неявку прокурорів на дебати у справі міського голови Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців Віталія Бліннікова та Євгена Сміцького як відмову від обвинувачення та закрив кримінальне провадження.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Суд постановив: кримінальне провадження за обвинуваченням Кернеса Геннадія Адольфовича, ... Бліннікова Віталія Дмитровича, ... Сміцького Євгена Миколайовича закрити в зв'язку з відмовою сторони обвинувачення від підтримання обвинувачення у справі», – йдеться в рішенні, озвученому А.Антоновим на засіданні суду в п'ятницю.

Рішення суду може бути оскаржене в Апеляційному суді Полтавської області протягом 7 днів з дня його оголошення.

25 січня 2014 року невідомі напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану в Харкові. Того ж дня депутат Харківської облради Іван Варченко (ВО «Батьківщина») заявив про викрадення двох активістів Євромайдану - Олександра Кутяніна і Сергія Ряполова «після того, як вони знімали номери автомобілів «друзів Кернеса» біля готелю «Національ». Пізніше відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області повідомив, що інформація про викрадення активістів Євромайдану не підтвердилася.

Кернеса і двох його охоронців звинувачували у викраденні, побитті двох учасників Євромайдану і погрозі вбивством. Харківський міський голова заявляє, що кримінальне провадження проти нього є сфабрикованим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 10 Серпня 2018 15:02
Генпрокурору - велике спасибі. Це саботаж зі сторони генпрокуратури. Тільки й вміють що бабло з бізнеса збивати, а злочинців виправдовувати.
скептик до 1 Показати IP 10 Серпня 2018 16:34
так вони і зі злочинців бабло стрижуть. БАБЛО ПЕРЕМАГАЄ ДОБРО
valdis peish Показати IP 10 Серпня 2018 15:23
я і не сумнівався шо ця криса буде на волі
вау до valdis peish Показати IP 10 Серпня 2018 16:11
Пора Єфремова відпускати. ДА, І СКОРІШЕ ВСЬОГО ЯНЕК ВЗУЮ ГЕНПРОКУРАТУРУ, І ВИПРАВДАЄТЬСЯ.
Анонім Показати IP 10 Серпня 2018 16:36
ОЙ ВЕЙ ШО ВІ ГАВАРІТЄ !!!!!! ГЕПОЧКА - ЕТО ЖЕ КРІСТАЛЬНО ЧІСТАЯ ДУША !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus