USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сутичках під Верховною Радою постраждали 8 правоохоронців

27 Лютого 2018 13:15
В ході зіткнень між протестувальниками і поліцією під будівлею парламенту у вівторок постраждали 8 співробітників правоохоронних органів. Про це в коментарі "112 Україна" повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"У зіткненнях постраждало вже 8 співробітників поліції. У одного перелом ключиці, травми інших ми зараз оцінюємо. 9 осіб ми затримали. Будемо приймати юридичне рішення і оцінювати їх дії", - заявив Крищенко.

Він додав, що дії затриманих будуть кваліфіковані як опір співробітникам поліції. За фактом вже порушено кримінальну справу за статтею 345 Кримінального кодексу України.
Говорячи про те, кидали чи камені в поліцейських чинні парламентарі, Андрій Крищенко зазначив: "Там сто або більше осіб, я не можу бачити всіх. Якщо буде відео, ми його оприлюднимо. Прокуратура буде давати оцінку діям, якщо такі дії були і є відео".

27 лютого біля парламенту сталися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками. Спочатку поліцейські відтіснили учасників мітингу від огорожі, встановленої біля Верховної Ради. Також правоохоронці відібрали у мітингувальників шини.

Декілька учасників акції кинули у бік правоохоронців димові шашки. Крім того, правоохоронці пішли в бік наметового містечка, встановленого біля ВР. Активісти вийшли з наметів й оборонялися палицями, також вони кидали у поліцейських пляшки.

Перший віце-спікер Ірина Геращенко заявила, що серед тих, хто кидав каміння в поліцію і брав участь у заворушеннях були народні депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Память Показати IP 27 Лютого 2018 17:01
Полиция с народом, нельзя людей бить. Это же не "Беркут". Дежавю у теперешней власти??????!!!!! Сами же орали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus