USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Постраждалих у сутичках під Радою забрали 6 машин швидкої допомоги

17 Грудня 2019 15:59
Учасники заходу не виконували законних вимог правоохоронців, встановили на вулиці Грушевського військові намети і влаштували сутичку: двох поліцейських доставили в лікарню, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передає Цензор.НЕТ.

«Попри всі заклики правоохоронців не порушувати норми чинного законодавства, організатори і учасники акції не виконали вимоги поліцейських. Замість цього вони влаштували сутичку, застосовували палиці і кидали каміння. В результаті постраждали двоє поліцейських, їх доставили в лікарню. Після цього, незважаючи на прохання співробітників поліції діалогу припинити дії, громадяни спробували встановити ще один військовий намет, ігноруючи попередження і застереження правоохоронців. Зараз поліцейські демонтували намети. Найбільш активних учасників затримали, їх доставляють в управління поліції. Після отримання показань їхнім діям буде дана правова оцінка», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що медики, які перебувають під Верховною Радою, повідомили, що після сутичок постраждалих відвезли на 6 машинах швидкої допомоги.

Нагадаємо, 17 грудня під Верховну Раду прийшли мітингувальники, які протестують проти запуску в Україні ринку землі. Після того, як правоохоронці прибрали з Грушевського військові намети, які намагалися встановити протестувальники, учасники акції почали кидати в правоохоронців каміння, порожні пластикові пляшки і димові шашки. Також було видно використання газових балончиків.














































Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3165817
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виконроб Показати IP 17 Грудня 2019 16:11
Чому не на роботі?
Всезнайко Показати IP 17 Грудня 2019 17:21
Кастрюльки тра було вдягнути... шоб вавки не було на голові.
1 Показати IP 17 Грудня 2019 20:41
зае.............бісь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus