USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Світязі авто збило дівчину на мотоциклі

20 Червня 2017 11:34
Дорожньо-транспортна пригода з участю автомобіля і мотоцикла трапилася на вулиці Жовтневій у селі Світязь.

В аварії постраждала дівчина, яка перебувала за кермом мотоцикла, - інформують у Шацькому відділенні поліції, пише Район.Шацьк.

13 червня в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що о пів на дев'яту годину вечора в селі Світязь по вулиці Жовтнева трапилася ДТП з потерпілими. Виїхавши на місце аварії, патрульні з'ясували, що водій мікроавтобуса "Фольксваген", житель міста Ковель, 1981 року народження, здійснюючи поворот, наїхав на мотоцикл, що рухався по зустрічній смузі.

За кермом мотоцикла "Мустанг" перебувала жителька Світязя, 1998 року народження. Дівчина отримала закритий перелом стегнової кістки із зміщенням і була госпіталізована в травматологічне відділення Любомльської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus