USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Таджикистані під час бунту в колонії загинули щонайменше 22 людини

8 Листопада 2018 16:28
На півночі Таджикистану, в колонії суворого режиму, розташованої в місті Худжанд, у ніч на 8 листопада стався бунт. Під час його придушення загинули щонайменше 20 ув’язнених, а також двоє охоронців.

Повідомляє Радіо Cвобода з посиланням на джерела, близькі до місцевої влади.

Наразі неясно, що спричинило заворушення.

Для придушення бунту в колонію прибув міліцейський спецназ. На території колонії було чути стрілянину. Однак в Управлінні виправними установами міста Худжанд заперечили цю інформацію.

Як розповіло джерело «Радіо Озоді», бунтівники були озброєні холодною зброєю. За його даними, кілька ув'язнених постраждали при спробі втечі, деяким вдалося залишити територію колонії.

За словами очевидців, на всіх дорогах міста, а також трасах, що ведуть в сусідні Узбекистан і Киргизстан, встановлені посилені пости міліції.

Влада Таджикистану поки що про заворушення в худжандській колонії не повідомляла.

Відомо, що в колонії утримують засуджених за найтяжчі злочини, зокрема вбивства і тероризм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus