USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одесі під час бунту в колонії постраждали 5 правоохоронців

27 Травня 2019 21:46
Під час бунту в Південній виправній колонії міста Одеса постраждали п’ятеро співробітників виправної установи. Про це інформує Gazeta.ua.

«Серед працівників виправної установи постраждали п’ятеро людей, які звернулися до медичної установи», – повідомив заступник начальника регіонального главку Нацполіції – начальник слідчого управління обласного управління Сергій Шайхет.

Зараз правоохоронці зупинили підбурювачів заколоту й розпочали огляд місця події.

Повністю вигоріло приміщення чергової частини установи, зафіксовано задимлення інших прилеглих адміністративних будівель і знищено спеціалізований пожежний автомобіль.

Поранених і загиблих серед засуджених немає.

Зараз проводяться слідчі дії. Встановлюють всіх фігурантів, причетних до бунту.

Як повідомлялося, 27 травня в одеській Південній виправній колонії загального режиму № 51 спалахнули заворушення. За даними місцевих ЗМІ, конфлікт назрівав протягом останнього тижня, а сьогодні вилився у відкрите протистояння. Також повідомляється, що поліція затримала біля стін колонії так звану «групу підтримки», надіслану кримінальним авторитетом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 27 Травня 2019 22:15
Побикували б вони так в Лукашенка.... Десятому б заказали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus