USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Таїланді перекинувся автобус з туристами: серед загиблих – немовля

6 Січня 2019 09:29
У центральній провінції Таїланду Патумтхані перекинувся двоповерховий туристичний автобус. Аварія сталася 5 січня о 03:20 за місцевим часом (22:30 за київським), коли транспортний засіб прямував до Бангкоку. В результаті ДТП загинули щонайменше шестеро осіб, ще близько 50 постраждали.

Про це пише ТСН з посиланням на газету Bangkok Post.

За інформацією видання, автобус туристичної компанії Prayad перекинувся під час дощу після того, як водій різко загальмував, щоб уникнути зіткнення з іншим транспортним засобом.

У результаті аварії загинули чоловік, чотири жінки і немовля. Ще 50 осіб отримали різні травми, всі вони були доправлені до найближчих лікарень. Поліція розшукує для допиту водія автобуса, який міг опинитися серед госпіталізованих.

Нагадаємо, південь Таїланду накрив тропічний шторм Пабук, який призвів до сильних злив та вітру. Негода має стати найпотужнішою у цій місцевості за останні декілька десятків років. Через ураган загинули 3 людини, ще 34 089 осіб евакуювали. Влада країни зупинила авіаперельоти і рух поромів в регіонах, які опиняться на шляху урагану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus