USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Таїланді водій врятував 50 пасажирів із палаючого автобуса

15 Лютого 2018 23:03
У Таїланді загорівся двоповерховий автобус з 50 пасажирами. Водій транспортного засобу ціною свого життя врятував пасажирів.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на газету Bangkok Post.

Водій віз працівників додому гірською дорогою. Раптово автобус загорівся. Водій допоміг пасажирам вибратися і спробував загасити полум'я.

Раптом автобус покотився вниз, водій, встрибнувши в кабіну, спробував зупинити його, але безуспішно. У результаті автобус зіткнувся з вантажівкою, чоловік загинув на місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тупак Показати IP 16 Лютого 2018 01:06
Не зрозумів як це він ціною свого життя допоміг пасажирам. Судячи з зазначеного "Водій допоміг пасажирам вибратися і спробував загасити полум'я"(С). Тобто після допомоги пасижирам, а це і є обов'язком кожного водія автобуса, водій залишався живим і при цьому загрози життя пасажирам вже не було. Далі просто вийшов нещасний випадок з водієм через несправність автобуса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus