USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поблизу Луцька горів автобус «Кромберга». ДОПОВНЕНО

12 Вересня 2016 11:26
Автобус, який возить на роботу працівників підприємства "Кромберг енд Шуберт", загорівся вночі 12 вересня поблизу Луцька. Пожежа сталася у селі Промінь, Луцького району, - інформує Конкурент.

Начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Несторов повідомив, що інформація про пожежу автобуса була, але чи це автобус якогось підприємства даних немає.

"Пожежу зафіксували о 00.30 12 вересня. Повідомлення надійшло, пожежні прибули упродовж 10 хвилин в село Промінь, Луцького району і ліквідували пожежу о 1.06. Постраждалих немає, тільки частково пошкоджена задня частина салону і два задніх колеса", – розповів Нестеров.

Як повідомив директор фірми-перевізника «Преміум-сервіс» Микола Господарик, автобус, імовірно, підпалили.

«Автобус відвіз працівників і знаходився на відстої у селі Промінь. Він там перебував упродовж 5 годин і його підпалили. Відбулося займання заднього колеса. Це офіційний висновок пожежної інспекції. Наше підприємство подало документи на відкриття кримінальної справи», – розповів директор підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus