USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У технічному коледжі ЛНТУ – новий директор

22 Вересня 2016 14:38
У технічному коледжі Луцького НТУ сьогодні, 22 вересня, відбулись вибори директора.

Новим керівником закладу став Олег Герасимчук.

Про це написав у Фейсбуці ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук.

"Колектив вибрав собі нового керівника - Олега Герасимчука (89% підтримки!). Бажаю йому і всьому колективу успіхів та процвітання", - написав Петро Савчук.

Олег Герасимчук (ліворуч) та Петро Савчук (праворуч). Фото з соцмережі

Нагадаємо, 5 квітня 2016 року вчена рада ЛНТУ проголосувала за звільнення директора Технічного коледжу Святослава Козачука.

Довідково. Олег Герасимчук - кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри комп'ютерних технологій (КТ) ЛНТУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 61
АС Показати IP 22 Вересня 2016 14:49
А коли Петро викладе фото туалетів в ЛНТУ? Не зайти,не паперу,не мила,бруд і сморід,а обіцяв зробити ремонт ще і дверцята не закриваються жах просто!
Адекват до АС Показати IP 22 Вересня 2016 15:12
Все бабло пішло, щоб підкупити працівників коледжу! Цей цирк вже всіх нас працівників коледжу так харить! Бо бігають там ВАСІ..., МІСІ.... і всіх строять, що всіх звільнять, якщо не проголосують!!!!! Позор ректору за цей цирк!
нхя не смішно до АС Показати IP 22 Вересня 2016 15:38
Не царська це справа...
АС до нхя не смішно Показати IP 22 Вересня 2016 16:07
А хто жартує? Не віриш піди подивись,що то за ректор в якого в Університеті немає туалетів? Приїде делегація німців чи американців куди підуть? Що подумають? Це перше що потрібно зробити з чого починати.
Нуда до нхя не смішно Показати IP 22 Вересня 2016 20:00
Він не цар,він лопух
Доцент до АС Показати IP 22 Вересня 2016 16:10
коментар було видалено
Читач до АС Показати IP 22 Вересня 2016 19:34
Йому туалет не треба напевно,може він під себе ходить
Колишній студент Показати IP 22 Вересня 2016 15:03
І шо "опозиція" змириться з цім? А як же мафіозний клан Козачуків зі скаженою Іркою це пережили?
Колишня студентка до Колишній студент Показати IP 22 Вересня 2016 16:17
А коли ж це ми студенти відчували, якусь опозицію з боку Козачуків та й ніколи на Козачука жоден студент не поскаржився він завжди був на нашому боці. Та й видно пише не колишній студент, а нового ректора, який хотів так прибрати директора Козачука ( розумний, вихований дядько) І скаженою в нас була не Ірка, яка ніколи жодного студента та викладача не образила, а тримала дисципліну! Скаженими та неадекатами в нас були Танька, Русланка, Лєнка, Алка!!!! Тож прийшла пора скажених сраколизів та повного бардаку! Співчуваю студентам, які там ще вчаться. До речі моя подруга, яка вчиться на другому курсі вже хоче переводитися в інший навчальний заклад, бо каже витримати той брєд, що їх вчать особливо на заняттях з етики ділового спілкування (викладає Міськів) терпіти неможливо! Нічого не вчать! Бардак! А Васькіна на занняттях розказує, який поганий Козачук та хороший Савчук! Оце дають знання!
Колишній студент до Колишня студентка Показати IP 23 Вересня 2016 10:16
Мені тебе шкода. Бо видно що ти не стикнулась зі проблемами при вступі бо твої тато і мама про це подбали. І такі як ти ніколи цього не соромились, а я проплатив 4 роки навчання і закінчив вуз із червоним дипломом не давши ні одного хабаря. Так, я знаю Ірку добре щоб говорити що вона скажена. Я чув як вона уміло маніпулює студентами і нав'язує їм свою думку. І добре знаю як вона викладає - якщо на одну пару з 20 прийшла це свято. А Міськів і до того такою була. У цьому нічого дивного. З її лекцій усі виносять лише одне знання - рік хрещення Русі. А от Ніну Миколаївну Васькіну ображати не потрібно. Вона Педагог з великої літери, адже людина просто на пальцях пояснює основні поняття соціології так, що їх навіть розумово відсталий зрозуміє. А про її лекції з історії узагалі мовчу. Ніхто так історію не викладає у коледжі, Ірці до неї як до неба.
Ася до Колишній студент Показати IP 22 Вересня 2016 18:27
доки там будуть місі,васі, дубеніся,боднарусі,вовкусі і проче уйо,доти буде бардак
АНОНІМ до Ася Показати IP 22 Вересня 2016 19:51
Це поки буде Люся то й доти й буде бардак.
Добродій! до АНОНІМ Показати IP 22 Вересня 2016 22:19
Сама ти Люся! Ти там працюєш і дихаєш не грибком (не хворієш туберкульозом, як в ЛНТУ), а нормальним повітрям, ходиш в ідеальні туалети, не ходиш на пари, а отримуєш з\п, а при Козачуку отримувала ще і премії! Тепер прийшов час коли ти будеш сос...ти, бо це керовніцтво любить тільки бабло! Удачі!!!!! Суши сухарі!!!!!!
Василь-Вітер до Добродій! Показати IP 23 Вересня 2016 10:08
Люся ще та дурепа і в нас така одна була. Коли тебе привселюдно обзивають дебілом за те шо ти, вибачте, на так постригся (мав оселедця вистриженого на голові) тай ще погрожують не пустити на навчання через це, то ніякої поваги до такої людини не виникне ні у кого. Немаю нічого проти Козачука С., фізрук фізруком, проте так, туалети нормальні були. І навіть не соромився на лінійці 1го вересня говорити про них. Теперішнього очільника знаю з ЛНТУ, і щиро скажу, складається таке враження що він єдиний на кафедрі щось "шарить" і намагається заоохочувати студентів.
до до Колишній студент Показати IP 22 Вересня 2016 20:41
щоб мать опозицію, треба з себе щось представлять і щось толкове видавать, а для душевно хворих і клімактеричних в дурці місце.....або у петі в кабінеті))) вони певно там щось вживають, бо воно таке меле шо на голову не насадиш
працівник поки Показати IP 22 Вересня 2016 15:05
Скоро цей фарс закінчиться!. Козачук С.М. ще судиться із Савчуком і справа не закінчена! Є вже результати перших судових справ, щодо доган, які були оголошені Козачуку С.М. Савчуком! Так за рішенням суду вони були оголошені неправомірно!!!! В.о. директора за наказом Савчука уклав з працівниками строкові трудові договори на 1, 3 місяці і т.д., натякаючи на те ,що скоро відбудуться вибори і що це їх випробувальний термін! Працівників звільняють не пояснюючи, а деякі не витримують психологічної давки ректора та радника ректора Міськів О.В. (викладача російської мови за фахом), яка читає етику ділового спілкування та філософію у коледжі! Тож можете зробити висновки про ці вибори і справжню демократію, яка панує в ЛНТУ та хочуть насадити в коледжі! Розвалюють навчальний заклад!
Вкурсі до працівник поки Показати IP 22 Вересня 2016 16:39
Звичайно закінчиться!!! Кінець клану Козачуків, ви шановна-шановний мабуть дружина або син.
Працівник поки до Вкурсі Показати IP 22 Вересня 2016 17:56
Ви дуже помиляєтеся не кінець! А я той працівник, який допоможе разом з іншими працівниками пришвидшити кінець вашого клану - клану Савчуків, ви навіть не здогадуєтесь Вашими куря...ми мозгами, як мені це вдасться!!! Ми зараз чемно та виховано зачекаємо, споглядаючи на ваші помилки та стрімкі падіння! Вперед до стрімкого краху!
відповідь до Вкурсі Показати IP 22 Вересня 2016 19:26
не дружина і не син а просто працівник, який періодично кардинально "перефарбовується" у поглядах або просто говорить що змінив думку
111 до Вкурсі Показати IP 22 Вересня 2016 20:43
я шанована людина, але вам це не понять, то для вас високі матерії
111 до 111 Показати IP 22 Вересня 2016 22:45
І зовусь Світланою
Працюючий до працівник поки Показати IP 22 Вересня 2016 18:09
Я ніяк не можу зрозуміти - є підлеглий на роботі, керівника не влаштовують його результати роботи, ставлення до роботи, можливо поведінка і т.д. Керівник не може працювати задля свого результату з цією людиною і звільняє іі. На посаду приймається людина, яка, на думку керівника, може досягнути позитивного результату для підприємства/ фірми/ організаціі. І тут людина яка може отримувати тільки з/п , але з поганим результом роботи, відсуджує назад свою посаду?! То яке підприємство може бути результивним при таких підходах. Мене звільняли, я звільняв, але не просто так - за певних причин, про які суди мова? Навіщо мені остолопи на фірмі?
Освітянин до Працюючий Показати IP 22 Вересня 2016 23:12
Я радий, що набрав таких остолопів, які зроблять твою фірму / організацію повним банкрутом! Сподіваюсь, що твої працівники тобою задоволені і в найшвидші терміни чекають звільнення, бо вони чергові разом із тобою остолопи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Світа це не фірма!!!!! Шановний комерсанте Петро!
Ха-ха Показати IP 22 Вересня 2016 15:33
Директором став завгосп! Круто!
Директор до Ха-ха Показати IP 22 Вересня 2016 15:50
І чому це я завгосп?
Хі-хі до Директор Показати IP 22 Вересня 2016 18:10
Ти д*вбень
Завгосп до Ха-ха Показати IP 22 Вересня 2016 17:48
Директором став колишній зав кафедрою, а завгосп на своій посаді залишився.
Хай Показати IP 22 Вересня 2016 16:14
О вже якийсь новий дядя...був малий,тепер лисий, ну і компанія з політеха, а що щось людцького нема
Завгосп Показати IP 22 Вересня 2016 17:51
Директором стала людина яка попередньо займала посаду зав кафедрою
Пилип до Завгосп Показати IP 22 Вересня 2016 18:40
Якщо він такий гарний керівник,то чого не оставили в лнту а в коледж послали
Спостерігач Показати IP 22 Вересня 2016 17:59
Студенти - навчайтеся і шукайте себе в цьому світі, читайте книги, дивіться розумні фільми, просіться на практику на європейського рівня підприємства - не залежить від директора ваші вміння та прагнення великою мірою, а тільки від вас. Все що не робиться - на краще, молодший керівник він і швидший буде і сучасніший, гірше не буде. Вчіться і готуйтесь до роботи :)
Доцент Показати IP 22 Вересня 2016 18:00
Цей завкафедрою получав " в хвіст і в гриву" на останньому ректораті! Проректор чітко сказав, що там розвели повний бардак завдяки Герасимчуку! Якщо не може організувати кафедру, то мої співчуття колегам у коледжі!
Анонім до Доцент Показати IP 22 Вересня 2016 22:33
Шановний Олеже Герасимчук відчутний зміст вашого слова! Студенти вступаючи у вищий навчальний заклад повинні здобувати знання від кваліфікованих викладачів - спеціалістів, а не читати книги незнаючи які, дивитися незрозуміло які фільми, шукати практику на якомусь європейського рівня підприємстві! А для чого тоді вступати у навчальний заклад, якщо все можна зробити самому! Ви хоч відносно молодий, але, на мою думку, ви недалекий від мого розумового розвитку та можливо ми разом будемо навчатися на рідній вам кафедрі!
Саня Показати IP 22 Вересня 2016 18:14
Букет класний, а нащо новому дєріку Роги, що стирчать з букету! Але я вам скажу шо класно то пари не проводяться. Фізра в нас за три тижні не було. Євченко каже що якщо щось, то я вас відпустив. Аббасова вєчно сидить в каптьорці і пє каву з біологічкою. Кайф, але нашо я туди поступав, а хотів поступати в технікум біля замку, то краще туди пішов би.
зіронька Показати IP 22 Вересня 2016 18:38
якщо Герасимчук не буде слухати радників порадників і не підкориться гаранту то все в нього буде добре успіхів
оглядач Показати IP 22 Вересня 2016 18:51
Він там як лялька,що скажуть те й робитиме,а кукловол на львівській сидить,отака демократія,всунув свого сегмента тай править керовнік с*аний
класний пацан Показати IP 22 Вересня 2016 20:08
Шановні студенти і кваліфіковані працівникі коледжу.нарешті вам дойшло шо треба міняти царя.а ті хто при Коза.....ві мали божевільні преміі незашо.і строіли хати хай кусають зараз себе за С.......Ку. Дякую богу і здоровому глузду.Слава Украіні. Хабарникам в АТО.
класний пацан до класний пацан Показати IP 22 Вересня 2016 20:10
Вибачте хабарників і злодіів на палю
Студент Показати IP 22 Вересня 2016 20:10
Ходив сьогодні на голосування,добровольно-принудітельно,бо сказали що практику не поставлять
викладач до Студент Показати IP 22 Вересня 2016 20:49
Хочеться почути яку "практику не поставлять" - ще жоден студент на практику не пішов, то ти дорогенький ще практику за минулу сесію не здав? То ти напевно і на навчання ходиш "добровольно-принудітельно"?
тут вчусь до викладач Показати IP 23 Вересня 2016 21:57
тут головне не навчання а нармальні стосунки з людьми що рулять так і сесію рішають в мене кураторша понятліва була я на пари ходив-не ходив підробляв, так вона все порішала,а тепер заступником дєріка стала, дружіть з кім нада і не буде проблем
колишній працівник до Студент Показати IP 25 Вересня 2016 15:03
дуже цікаво за кого голосував
Колись працювала Показати IP 22 Вересня 2016 20:25
Дивлюсь і радію,що пішла звідти, сперш переживала,а тепер бачу,що там нема з ким працювать,остались стара пенсія яким все мало, щиро шкода порядних молодих викладачів що давно прцюють,бо стільки праці вклали а ця банда там рулить під себе,і студентів жаль бо ще трохи і не буде кому вчить....але діти добре знають хто як викладає,якщо ще і тих толкових доїдять що мають свою думку,то взагалі нема чого туди йти вчитися....позор ректору і його прихвосням
кастелянка Показати IP 22 Вересня 2016 20:31
ЯКА лялька герсимчук як колобок .ПРОвели ганебні вибори і ще хваляться . коли той вже цирк закінчиться. КОЛИ втихомирять тупового ректора????....
Петро до працюючо Показати IP 22 Вересня 2016 21:45
ТО ти ще не визначився? Де ти будеш працювати? У хвірмі чи організаціі савчука. То куди тебе вибирали с...... чий сину !!!........???
Оголошення! Показати IP 22 Вересня 2016 22:06
Запрошуємо всіх охочих протягом гастролей нашого цирку " Шапіто і компанія" ( поки що на невизначений термін, поки наше "его" не реалізується) на феєричні вистави із залученнням різноманітних тварин: мітання зміїного яду, скакуни козли, кобили (вершник красень Петро), собачі перегони, політ відьм -перевертнів на метлі, макакі навчають біології та математиці, брачні ігри орангутангів в клітці приймальної головного орангутанга, акули, що намагаються зїсти інших плавців та ін. Вам буде цікаво, ви отримаєте стільки емоцій, що вам захочеться ще більше цінувати своє життя і більше такого не бачити! Встигніть поки ми тут, а саме у Луцькому НТУ м. Луцьк в. Львівська та потужніший наш куклосклан знаходиться у Технічному коледжі Луцького НТу вул. Конякіна 5.!!!!!!!!!! Ми вам завжди будемо раді! P.S. При вході не зачепіться за мітла та ступи наших неперевершених артистів!
я до Оголошення! Показати IP 22 Вересня 2016 22:20
чого вартують євченко і гамалєй то дійсно шоу
Працюючий Показати IP 22 Вересня 2016 23:13
Я не маю жодного відношення ні до Вузу ні до коледжу - просто перечитую новини і дивуюсь таким скаженим коментам. Перечитайте іх самі - не подобається робота - міняй, не підходить працівник - звільняй. Мала зарплата - шукай де більше платять. Невже то єдине місце де можна працювати? Заслинились обс...ючи одне одного. Сміх та й годі.
Марія до Працюючий Показати IP 22 Вересня 2016 23:51
Дякую Вам, що у цьому світі такі ще є...Люди не ганьбіть себе, ні ті хто пішов, ні ті хто залишився..
Анонім Показати IP 23 Вересня 2016 00:36
То точно люди які хотіли і хочуть працювати працюють
Роздуми колективу ТК Показати IP 23 Вересня 2016 09:43
Що Петька і Герасим не спиться? Безсоння? Як Ви працювали і працюєте всі знають! Нєудавшиєся завкафедри стали ректором і в.о. директора з посади завгоспа. Повний безпридєл під вашим керівництвом, що в університеті,що в коледжі, Пари не читаються, людей з роботи звільняють, залякують,щоб несли бабло!!!!" Кто бил нє кем , тот стал всєм!!!" Колектив коледжу задихається від смердючого нафталіну,який надвіс над коледжем називається командою Герасимчука і Савчука: Баби-Яги ,яким за 65, Дочки-Зміючки,які отримали посади і не знають,що з ними робити, завкафедри ,які на першу вимогу ректора несуть вказану суму.... Кожне прийняття на роботу ділиться на дві суми Герасиму і Пєтці!!!!! Скільки це буде продовжуватися!!!!! Хочемо почути думку правоохоронних органів!!!!!
Педпрацівник Показати IP 23 Вересня 2016 17:05
Для того, щоб "хамити", присвоювати людям різні "клікухи", багато розуму не треба. "Мізерне" заздрить "великому" і кидає каменем в обличчя. Бажаю новому директору, Герасимчуку Олегу Олександровичу, злагодженої співпраці з колективом коледжу. Нарешті туди зможуть вступити ті учні, які мають знання. Бо Козачуки приймали у "свій" вуз тих, хто платив 10-15 тисяч грн, за що і побудували вже не один будинок і щороку купляли нову машину.
справедливий освітян до Педпрацівник Показати IP 23 Вересня 2016 17:45
А за що побудував свої хати Савчук П.П., та купував собі машини ? Напевне за чисту і правдиву зарплатню зав. кафедри! Не позортеся черговий прихвостень Савчука, бо скоро ви йому допоможете побудувати і дачу! От в університеті за рік часу вже всі добре зрозуміли і знають як найти сегменти для Савчука навіть, якщо їх у тебе немає!!!!!!!!!Мусиш!
Випускник Показати IP 23 Вересня 2016 18:51
Бажаю Олегу Олександровичу не втратити запалу! Бо такий завкафедрою, який і навчить, і направить в професіі (не мене одного), вболіватиме за всіх, дасть хорошу рекомендацію ( причому "безвозмездно") ще треба пошукати! Вірю що всі пересуди і заздрощі не вплинуть на його думку! А коледжу бажаю розвитку і згуртованості разом із сучасним і класним директором!!!
іван до Випускник Показати IP 23 Вересня 2016 22:03
якщо здихається міські ваські і прочого Г то може щось і буде
мислитель Показати IP 23 Вересня 2016 22:26
.НЕма кому заздрити. Яка сучасніть . Одні плітки і навколо одні неуки. такого рейдерства навчальний заклад ще не бачив.. Не для того савчук його поставив.. Завдання знищити коледж!!!! ГЕрасимчук уже успішно почав це робити ...
колишній працівник Показати IP 25 Вересня 2016 16:56
Читаючи ці коментарі, виникає змішане відчуття: з одного боку дуже сумую за коледжем, за студентами та колегами, а з іншого - радію що не беру участі у цій трагікомедії.Заходячи до коледжу перш за все зустрічаєш Любов Дмитрівну, людину, яка завжди тобі допоможе, незважаючи на те студент ти чи викладач, чи взагалі стороння людина. Якщо ти щось не знаєш чи не розумієш чи в розкладі щось не те, тоді тобі в навчальну частину, до Ольги Василівни. Незважаючи на свою зайнятість, вона завжди порадить чи підкаже, як зробити краще. Нехай у коледжі буде якнайбільше таких людей. Про коледж лише приємні спогади, якщо і були якісь непорозуміння, то вони забулись. На рахунок студентів, які скаржаться що їм пари не проводять чи не вчать чогось, вони скаржились і раніше, то пораджу таке: "Шукайте проблему в собі, а не в комусь". Коли до 3 години ночі готуєш матеріал до заняття, і зайшовши до аудиторії, тебе зустрічають носами у телефонах і заявляють що нічого нам не треба, ми все і так знаєм, то що тут ще можна сказати. Більшість теперішніх студентів (не всі, є винятки) зарозумілі, нахабні та егоїстичні. Не хочу нікого ображати, але радійте що ще є викладачі які намагаються з вами працювати і щось донести до вас. Я теж була студенткою, але так поводитись, як теперішні студенти ніхто собі не дозволяв. Там була ще мова про хабарі за вступ на державну форму навчання. Ви знаєте, я навчалась не в коледжі, в університеті, і подавала документи одразу на платну форму, і ніколи нікого не обвинувачувала, просто знала свої можливості і здібності. Для студентів, які страждають манією величі, пораджу одне: "Вам пряма дорога до Оксфорду чи Гарварду. Збирайте долари і в дорогу." Минулий рік у коледжі був складним. Боротьба за владу. Бачу і далі вона продовжується. Тому про студентів ніхто не думає, і тому вони пишуть що їх нічого не вчать. Ми ж ніби прагнемо до європейського рівня освіти. Команда Савчука обвинувачує Козачука у якихось неправильних діях, а самі як діють?! В Козачука була дисципліна, і це його заслуга, що коледж має студентів. А далі, хто знає, таке враження що коледж потихеньку руйнують.
спостерігач Показати IP 30 Вересня 2016 19:42
....огидно, коли люди втрачають людське обличчя....
небайдужий Показати IP 3 Жовтня 2016 16:32
Цілком і повністю підтримую "Колишнього працівника"! Сумно, спостерігаючи за усіма цими подіями!!!! Прикро, як швидко змінюються люди, та, власне, не змінюються, а відкривають своє справжнє обличчя! Шкода, що такий перспективний навчальний заклад, який постав завдяки С. М. Козачуку і його команді - нищиться! Руйнувати надзвичайно легко. А чи так легко щось нове створити і на належному рівні тримати! Так, можливо, і були якісь помилки, як без них, але ж , вцілому, установа працювала, розбудовувалась, відкривались нові спеціальності..... Невже так погано і не комфортно почувався колектив?! Сподіваюсь, що цей ганебний безлад найближчим часом закінчиться, коледж "очиститься" і випускатиме гідних спеціалістів, конкурентноспроможних професіоналів!!!
я Показати IP 7 Жовтня 2016 22:14
Савчук вимагав гроші за підписання контрактів а пенсіонери платили тільки щоб лишитися в коледжі огидно сором вам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus