USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У трагічній ДТП на Соборності загинула психологиня луцького ліцею

27 Червня 2023 16:18
У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася сьогодні на проспекті Соборності в Луцьку, загинула психологиня Тамара Власова. Лучанка працювала у ліцеї № 25.

Про це повідомила колега Тамари Власової Ольга Струбицька.

«Сьогодні під час ДТП загинула наша колега, Власова Тамара Іванівна, практичний психолог ліцею. Важка втрата...для нас усіх. Царство небесне тобі, легких хмаринок, вічного спокою у засвітах... Молимося за упокій твоєї душі... Щирі співчуття родині. Завжди пам’ятатимемо тебе, твою мудрість, відповідальне ставлення до роботи, професіоналізм, відкритість і людяність. Вічна пам’ять...» – йдеться у дописі.

Зауважимо, що Власова Тамара Іванівна – голова методичного осередку педагогів інклюзивного навчання та педагогічного патронажу, практична психологиня КЗЗСО «Луцький ліцей № 25 Луцької міської ради».

Як повідомляли, зранку 27 червня у Луцьку під колесами Mersedes загинула жінка. Аварія сталася на пішохідному переході орієнтовно о 8:30 ранку. За кермом автомобіля Mersedes їхав 60-річний житель Луцького району, ознак сп’яніння у нього не було.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Тамари Власової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus