USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центр Києва перед форумом Порошенка стягують силовиків. Відео

9 Лютого 2019 13:16
У центр Києва стягують бійців національної гвардії і посилені наряди поліції через проведення форуму під назвою «Відкритий діалог» за участю Петра Порошенка.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Вести.

Відомо, що захід проходитиме в київському «Палаці спорту» біля станції метро «Палац Спорту».

Форум за участю Президента України відбудеться в середині дня, але заходи з охорони даного місця почалися рано вранці. На кадрах видно як перед будівлею «Палацу спорту» розташовують військових біля входу. Також по периметру будівлі знаходиться велика кількість машин національної поліції. Будівля «Палацу спорту» обнесена огорожею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 9 Лютого 2019 13:38
так то ж народний президент !!!!!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2019 14:13
Щось неможу зрозуміти, Зеленський неможе бути президентом бо він не політик, але до нього люди ідуть і гроші платять і веселяться з ним і він людина. А тут президент народний охороняють від людей, на його виступ навіть 5 гривень шкода, кругом одна війна. Так нашо нам такі розумні політикі? Хай краще шоколад варить!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2019 15:20
Політик- це така людина яка з дитинства навчилась брехати і головне що люди ій вірять! І на цьому ще можна жити і досить непогано!
Микола Показати IP 9 Лютого 2019 17:06
Шоколадна шишка розтопиться на весні)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus