USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У центральному парку Луцька прикрашають ялинки. Фото

15 Грудня 2022 13:12
При вході в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку прикрашають дві ялинки. Роботи розпочали в четвер, 15 грудня. Очікується, що їх завершать до 19 грудня.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк, дві ялинки біля центральної алеї в парку прикрасять класичними іграшками, натомість святкової ілюмінації до новорічно-різдвяних свят у місті не буде.

«Із нагоди прийдешніх свят ілюмінації в місті не буде. Єдине – при вході в центральний парк із обох боків буде прикрашено дві ялинки. Сім’ї з дітьми захочуть же кудись вийти. Натомість ялинки в центрі буде прикрашено патріотичними іграшками, які виготовили діти», – прокоментував він.
Нагадаємо, через війну ілюмінація в Луцьку буде мінімальною. Цього року не буде традиційного прикрашання ялинок на центральній площі гірляндами та новорічними іграшками. Також не буде великої кулі та іншої додаткової ілюмінації на Театральному майдані.

Головне ялинкове тріо буде прикрашено іграшками патріотичної та духовної тематики, які власноруч виготовлять діти та викладачі мистецьких закладів і гуртків громади.

Жодних коштів з міського бюджету на це витрачено не буде.

До слова, з 9 грудня в Луцькій художній школі триває процес підготовки різдвяно-новорічного декору для головних ялинок Луцька та мистецького проєкту «Вулиця Різдвяних янголів».

До цікавої та потрібної праці долучаються викладачі та учні художньої школи, студенти та викладачі відділу образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва, реставрації Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, творчі працівники Княгининівської школи мистецтв, КМЦ «Красне».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 15 Грудня 2022 14:53
Можна і з ілюмінацією, є гірлянди від сонячних батарей з акумулятором.. Бо Яка ялинка без "вогнів"? Лед освітлення багато Вт не забере, ялинка має "сяяти" як Віфліємська Зірка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus