USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Києва – сутички між ФОПами та поліцією, є потерпілі. Відео

15 Грудня 2020 13:53
Активісти руху #SaveФОП cпробували поставити на Майдані Незалежності намети, однак поліція їм завадила. Між протестувальниками та правоохоронцями стались сутички.

Стрім з Майдану незалежності веде активіст Ольга Гурська. За словами учасників акції протесту, силовики застосували силу та сльозогінний газ. Зі сцени повідомляють про постраждалих, інформує УНІАН.

Активісти намагаються сформувати живий ланцюг, аби все ж встановити намети.
Внаслідок сутички є перші постраждалі. Наразі медики виносять їх з натовпу, інформує у телеграмі канал Легітимний.
Протестувальники поводяться рішуче, б'ються з силовиками, палять фаєри, петарди, димові шашки. Силовики хочуть розділити натовп, вони створюють "коробочки", щоб люди не могли переміщатися з одного боку площі в іншу, інформує Страна.

Рух автотранспорту по вулиці Хрещатик перекрито. Організатор протесту Сергій Доротич заявляє про десятках постраждалих.
В урядовому кварталі Києва сьогодні з ранку проходить акція представників малого бізнесу. Рух на вулиці Грушевського перекрито.

Учасники акції вимагають від Ради розглянути і прийняти запропоновані законопроекти по спрощеному оподаткуванню для ФОПів. Вони також протестують проти можливого локдауну.

Українські підприємці руху #saveФОП регулярно влаштовують протести, вимагаючи залишити спрощену систему оподаткування без касових апаратів.

Верховна Рада 1 грудня прийняла закон, що передбачає відстрочку використання касових апаратів підприємцями на спрощеній системі оподаткування до 1 січня 2022 року

Проте протестувальників цей законопроект не задовольнив, вони продовжують протести, вимагаючи більш значних поступок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 15 Грудня 2020 14:30
На Майдане под Плине кача, ФОПы, которые ждут помощи праврадикалов борются с полицией, шеф которой содержит праворадикалов. Президента нет. Лично у меня стабильный по*уизм.
ВАСЯ Показати IP 15 Грудня 2020 14:37
операція пороШатун!
Анонім Показати IP 15 Грудня 2020 14:59
Публикуют только подходящие фото, где пострадавшие - это исключительно митингующие. А полиция - злостные нападающие. И рассказывают про "ментов". Возникает вопрос ко всем представителям власти, которые занимались курированием праворадикалов в 2019-2020. Вы правда думали, что в такой "момент Х" они останутся в стороне и не проедутся по вам? Все эти караси, билецкие и прочие кадры в разработке СБУ и других органов. Опыт "попередников" со "Свободой" в 2010-2012 так ничему и не научил? Умные учатся на чужих ошибках. Кто учится на своих - всем хорошо известно.
Я живой Показати IP 15 Грудня 2020 15:14
Дайош новий майдан!
Фопам Показати IP 15 Грудня 2020 15:24
Працюйте, ви ж втрачаєте свої гроші, біднота..... Американські поліцаї з вами не так говорили б.....
проййопане майбутне Показати IP 15 Грудня 2020 16:14
Витя, вернись, мы все простим!!!
Психопланетарій, Лип Показати IP 15 Грудня 2020 17:39
До "проййопане майбутнє". Чудік ти наш, ну дуже розумний, ти кого маєш на увазі "Витя вернись, мы всё простим", з експрезидентів: Ющенка В.А. чи Януковича В.Ф.???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus