USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Протести ФОПів: підприємці залишаються на Майдані, їх оточує поліція

16 Грудня 2020 10:17
Вранці 16 грудня на Майдані Незалежності перебувають близько 200 активістів руху #saveФОП. Їм все ж вдалося поставити на площі кілька наметів.

Як передає УНІАН, про це повідомляється в Telegram-каналі «Сегодня».

Зазначається, що правоохоронців у центрі столиці зараз більше, ніж самих мітингувальників. Вони практично оточили Майдан.

Як повідомляється в сюжеті ТСН, кілька сотень мітингувальників залишалися на Майдані Незалежності до глибокої ночі. Весь цей час там чергує поліція.

«Фопівці» заявили, що не мають наміру розходитися. Навпаки – сьогодні вони продовжать акцію і хочуть зібрати ще більше людей.

Як повідомлялося, у Києві 15 грудня поновилися акції протесту підприємців. Протест почався під стінами парламенту, потім мітингарі пішли до Офісу президента, після чого прийшли на Майдан, де встановили намети.

Представники бізнесу вимагають скасування заборони на підприємницьку діяльність при введенні жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року.

Раніше між протестувальниками і силовиками вже сталися зіткнення через спроби встановити намети. Як заявляють в МВС, постраждали близько 40 правоохоронців. ФОПівці також говорять про десятки постраждалих.

Самі учасники протесту мають намір залишатися на Майдані доти, поки не виконають їхні вимоги.

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, під час демонтажу наметів на Майдані на поліцейських напали п’яні чоловіки, через що троє силовиків у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сам фоп Показати IP 16 Грудня 2020 11:25
Баригам закони не писані, а пишуться під бариг. А чесні підприємці не бикують і їм нічого приховувати.
123 Показати IP 16 Грудня 2020 12:07
Як вони дістали, зібрались там тільки проплачені і самі бідні люди країни. Як націнки накручувати по 300-500% або перед святом ціни піднімати на продукти в два-три рази, то вони аси, зарплату мою перед святом ніхто не піднімає.
лучанка Показати IP 16 Грудня 2020 16:50
Всюди встигають, і допомогу получити, і на мітінгу помахати кулаками, а коли ж працюють?
Гаргола Д.М. Показати IP 17 Грудня 2020 09:17
А для чого нашим ФОПам касові апарати, нехай здійснюють свій бізнес як забажають можуть платити податки, можуть не платити аби не мітингували і більше не тривожили цим нашу владу. А влада знайде як поповнити бюджет країни. Ми бюджет будемо поповнювати за рахунок працюючих пенсіонерів, заявив Зеленський В.О. і за рахунок позбавлення працюючих пенсіонерів субсидій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus