USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька мотоцикл застряг між автомобілями

31 Серпня 2017 12:58
Аварія за участю мотоцикла і двох автівок сталася у центрі Луцька.

Подія трапилась на проспекті Волі в обідню пору 31 серпня, повідомляє «Волинь24».

Проспектом Волі їхав мотоцикл. Його водій намагався проскочити між автівок, але не встиг. Шевроле, що саме повертало праворуч, притисло мотоцикл до позашляховика Нісан. Останній був припаркований на узбіччі.

Мотоцикл опинився в пастці між двома автівками. Втім, водій не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Роман Показати IP 31 Серпня 2017 13:16
Судячи з фотографій, не водій мотоцикла хотів проскочити між авто, а водій шевроле, перестроюючись з лівого ряду в правий, не пропустив мотоцикл.
Лучанин до Роман Показати IP 31 Серпня 2017 14:36
А звідки Ви таке взяли? Сказане цілком можливе. Шевроле перестроювався згідно ПДР, а мотоцикл летів як завжди щоб було "р", а не "р-р-р-р-р" і не мав куди діватися. Ви коли останній раз бачили щоб мотоцикл їхав за машинами? Втім так само я вже давно не бачив щоб авто мотоцикла пропускали.
Анонім Показати IP 31 Серпня 2017 13:29
От д?біл...
Тарас Показати IP 31 Серпня 2017 15:06
Мотоцикліст може і хотів проскочити але Ніссан припаркований під знаком"стоянка заборонена"!!!
Вова Показати IP 31 Серпня 2017 15:48
Бачив сьогодні як цей червоний на світлофорі біля "Перлини" проскочив між 2-ма рядами авто і став першим. От і допроскакувався!!!
Віктор Показати IP 31 Серпня 2017 17:55
Думаю Роман що коментував правий,водій мотоцикла їхав по своїй смузі,а водій шевроле мав би його побачити, та хочаб пропустити,розуміючи що він повертає з лівої смуги праворуч,зрозуміло що мотоциклу не було де дітись. В цьому випадку не правий водій шевроле і пані яка стояла під знак зупинку заборонено.
Андрій Показати IP 31 Серпня 2017 18:21
Я сам байкер,і знаю з свого досвіду як твердолобі водії авто роблять маневри.Тому і тяжко їздити з такими водіями.але там мігби і опинитись велосипедист щоб тоді сказали.
скептик до Андрій Показати IP 31 Серпня 2017 18:57
синку, вивчи правила дорожнього руху. обгін справа заборонений.
вывфывфы до скептик Показати IP 31 Серпня 2017 19:33
Вот ти то і вчи) Де ти обгін побачив? Біле авто запарковане. Мот бере вліво не змінюючи полосу їде прямо. Шефроле при перестроєнні в іншу полосу має пропустити всіх зліва, чого він не зробив.
Василь Показати IP 31 Серпня 2017 18:34
за кермом шевроле був колишній міліціонер І тому винуватим став мотоцикліст Усе просто
:-) до Василь Показати IP 31 Серпня 2017 19:40
сплошна зрада кругом
Карма Показати IP 31 Серпня 2017 19:38
Але є і позитив в цій ситуації: 1. Водій Ніссана тепер буде ретельніше вибирати місце для парковки (навіть пройтись 100 м. тепер не буде проблемою). 2. Байкер сяде і перечитає ще раз ПДД (як правильно рухатись в потоці і по смугам), вочевидь корона "царя доріг" також з голови злетить - зрозуміє, що він теж простий смертний і неуважність на дорозі може швидко обернутись дорогою на той світ. 3. Водій Шевроле зрозуміє нарешті, що ті штуки які стирчать з дверей називаються дзеркалами заднього огляду і буде заглядати в них при маневрах і час від часу при прямолінійному русі.
Андрій до скептик Показати IP 31 Серпня 2017 19:42
Не хочу здаватись дуже розумним,але правила я знаю. це був не обгін, а рухався мотоцикл без маневрів і тому це випередження. а шевроле робило маневр,тобто повертав праворуч з крайньої лівої смуги. Добре що водій мотоцикла я думаю має стаж водіння що просто кинув мотоцикл а сам без ушкоджень.
Андрій до василь Показати IP 31 Серпня 2017 20:09
не міліціонер а му%ар я думаю правильніше
Андрій Показати IP 31 Серпня 2017 20:17
мотоцикл є таким самим засобом пересування як і авто,тобто,якщо б ви їхали на авто-ви б хотіли проскочити між припаркованою машиною та тою яка їде у 2 ряді??? однозначно - водій мотоциклу просто "лох" -то так,щоб не образити! рухайся у своїй полосі та вчи правила дорожнього руху!
Водій АВТО Показати IP 1 Вересня 2017 07:11
Припарковане авто СТОЇТЬ!!! І навіть під знак, але в аварії не винне! Ліва полоса, де їхав Шевроле, для одного ТЗ! Мотоцикліст, випереджаючи справа, ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ пропустити авто зліва, яке рухається ПО СВОЇЙ полосі!!! .. Однозначно горе- "водій" двуколісної біди буде ремонтувати дві автівки! ... Стосовно коментів. Є дві категорії заздрісників: - пішоход. Сама ненависна до власників авто, Він ходить по тротуару, дорозі, по зебрі, іноді дивиться на світлофор, він ненавидить автомобілістів, тому що усі ці блага створені саме за кошти водіїв!!(( Перехід і телефон замість мізків, це взагалі діАгноз!(( - велосипедист. Він не знає жодних правил, і РАХУЄ останніми трьома буквами виділеного слова, що безсмертний!))
Водію авто Показати IP 1 Вересня 2017 09:00
Вивчіть правила При зміні полоси водій повинен переконатися що маневр здійснюється безпечно а саме подивитись по дзеркалам А якщо ви на автомобілі і їдете по лівій змузі це не означає що всі повинні вас пропускати а про дзеркало заднього виду можна забути Мотоциклістів та інших учасників дорожнього руху автомобілісти в х@й не ставлять купив авто і думає що він король Є певна людянісь і якщо хтось з вище пересказаних неправий то це може привести до серйозних наслідків а водія авто максимум до витрат Людське життя чи здоровя дорожче за шматок металу Я сам водій і авто і мото і вело і знаю відношення одних до інших
Андрій Показати IP 1 Вересня 2017 10:27
Водію авто ---- скажу Вам так,знахожусь в даний час в Іспанії,щоб доїхати сюди пересік всю Європу,ніде!!!! наголошу нідеееееее!!! мотоцикли не їздять по розділових смугаг,між машинами,не проскакують під машинами!!! Є загальна полоса для руху,права..ліва..нема різниці! Їдуть як і автівки в загальних смугах,не збоку,не по правій стороні,не по лівій,а в смузі !!! Спочатку навчіться керувати мотоциклом,а тоді сідайте за кермо! удачі на дорогах!
5.45 Показати IP 1 Вересня 2017 15:59
Хрущі літають, хрущі падають.
Водій авто Показати IP 2 Вересня 2017 09:29
Якщо в гомо"сапієнс" вісутній інстинкт самозбереження, природній відбір тоді не відміняється. Ніякі штучні "закони" не стануть на заваді!
Коза Показати IP 4 Вересня 2017 13:40
По фото мотоцикліст їхав в своєму ряді. Автомобіліст повертав зі свого ряду і не переконався у безпеці маневру. Треба дивитись у дзеркала заднього виду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus