USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У центрі Луцька травмувалася жінка поважного віку

23 Лютого 2016 18:32
Недбальство комунальників стало причиною того, що у центрі міста, на вулиці Винниченка, травмувалася жінка поважного віку.

Прикрий інцидент, який зафіксували камери спостереження, трапився 10 лютого поблизу зупинки громадського транспорту, що на вулиці Винниченка. Оскільки поміж тротуарною плиткою комунальники недбало залишили стирчати шматок металоконструкції (залишки огорожі чи знесеного дорожнього знаку), спіткнувшись об металевий штир, на тротуар впала жінка поважного віку.

Як можна побачити на відеозаписі, підвестися жінці допомогли перехожі, які провели її далі до зупинки транспорту. Перешкода, яку може бути складно зауважити, здатна спричинити і серйозніші травми, особливо, немолодим лучанам.

Цікаво, що декілька днів тому злощасну малопомітну перешкоду на тротуарі усе ж ліквідували. Таким чином, лише дочекавшись травмування лучан, комунальні служби звертають увагу на недоліки своєї роботи та ліквідовують їх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Великий брат Показати IP 23 Лютого 2016 21:03
Да не спотикнулась вона, на відео добре видно що бабульку наздогнав якийсь мужик і дав їй ляща від чого вона і впала.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 21:35
З острахом дивлюсь на жінок на підборах, які йдуть по луцьких неосвітлених покоцаних вулицях. Романюк, або освітлюй, або ремонтуй, бо крім маленького відрізку на проспекті Волі і Винниченка у нас з тротуарами біда.
Романюк до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 22:42
Хай закидають свої підбори які викривляють хребет і ходять у нормальному взутті.
Анонім до Романюк Показати IP 24 Лютого 2016 00:26
Реально зрадів би якби на місці тієї бабульки був Романюк!!!! Або хтось з комунальників!
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2016 01:06
Яких декілька днів тому? Сьогодні уваги не звертав, але вчора сам ледь за неї не зачепився, бо обернувся подивитися чи маршрутка не їде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus