USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька вимагають прибрати незаконний павільйон

19 Липня 2017 12:07
Літній павільйон, незаконно та самовільно встановлений біля входу в бар «Хмельницький», що на вулиці Хмельницького 1б, вимагають ліквідувати.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 19 липня.

Заступник міського голови Олександр Рачков зауважив, що підприємцю Анастасії Грибенюк дали земельну ділянку для обслуговування кафе – саме цим мотивували в барі самовільне встановлення літнього павільйону. Адже спочатку його встановили, а вже потім звернулись до виконкому з проханням надати дозвіл на встановлення.

«Але встановлювати павільйон без дозволу не можна, цей майданчик займає більше третини двору», - зауважив Олександр Рачков.
До членів виконкому звернулась місцева мешканка Валентина Іванівна, яка пояснила, що майданчик знаходиться буквально за 2-3 метри від вікон людських осель.

«П’яні люди там справляють нужду під вікнами, нецензурно висловлюються. Ми не хочемо, щоб діти росли біля алкогольних барів», - пояснює Валентина Іванівна.

Відтак, члени виконкому проголосували за те, аби відмовити у наданні дозволу на встановлення павільйону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 19 Липня 2017 15:29
Когда из 8-12 местных жителей собирают подписи в 100-120чл - тут возникает вопрос. БАР этот работает уже более 15 летов. Ситуация спокойная ибо ялкашня всякая и ширпотребы - не заходят. Публика там "своя" и адекватная. Если есть случаи правонарушения официальные - попросим в студию факты.
Постійний відвідувач Показати IP 20 Липня 2017 12:07
За 5 років, що я відвідую цей заклад жодного факту вказаних "нелюдських безчинств" не бачив )) раджу, обуреним громадянам завітати та пересвідчитись - чудова українська кухня та атмосфера, приємний персонал та відвідувачі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus