USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У центрі Одеси виявили пляшки з коктейлем Молотова

9 Травня 2016 12:27
Сім пляшок з вибухонебезпечною речовиною знайшли правоохоронці в Одесі. Небезпечну знахідку виявили поблизу міської мерії. Про це інформує 5 канал.

Їх залишили просто у середмісті – на схилах біля Думської площі. Частина пляшок були у сумці, решта лежали на землі. Згідно з попередніми даними, це були коктейлі Молотова.

Небезпечну знахідку знайшли ввечері у неділю, 8 травня. На місці події працювала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Останнім часом, в Одесі стало неспокійно. Так, нещодавно в Одесі невідомі напали на знімальну групу "7 каналу". Чоловіки із синьої Honda відкрили вогонь по журналістах.

А тижнем раніше в Одесі вдалися до силового розгону мітингу на Думській площі. В ніч з понеділка на вівторок на площі перед будівлею мерії Одеси група невідомих в масках напала на наметовий табір учасників акції, які вимагають відставки мера міста Геннадія Труханова.

Так, політичний експерт Михайло Павлів висловив думку, що грузинські псевдореформатори грають ключову роль в дестабілізації ситуації в Одесі.

На думку ж Саакашвілі, міська влада не вживає належних зусиль для врегулювання конфлікту, а, навпаки, потурає провокацій. Сам же "грузинський реформатор" в Україні відомий як борець із корупцією. Щоправда, замість вирішення одеських проблем політик гастролював Україною з антикорупційними форумами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus