USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ексфутболіст «Волині» став учасником масової бійки з росіянами у Туреччині

14 Лютого 2023 23:23
Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників «Шинника» з російського Ярославля. У результаті шестеро росіян змушені були звернутися до травмпункту з різними травмами: від забоїв м’яких тканин і ребер до перелому пальців. Росіяни одразу ж звинуватили українців у тому, що вони у переважаючій кількості напали на них.

Серед найактивніших учасників сутички з української сторони був ексфутболіст «Волині» Дмитро Немчанінов. Хоча у нього за плечима й виступи за російські армійські «Крилья Совєтов», однак нині він має однозначну проукраїнську позицію, повідомляє Вісник К.

ФК «Минай» оприлюднив офіційну позицію стосовно ситуації в турецькому готелі. За інформацією закарпатського клубу, причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік українців.

Бійка відбулася на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают». Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ісса Ндойє Показати IP 15 Лютого 2023 00:29
Бухи були обідви команди ... Тверезі не вчинили б бійку .
Макс до Ісса Ндойє Показати IP 15 Лютого 2023 09:47
Ти що з ними бухав ?
Andrij Показати IP 15 Лютого 2023 10:06
Бий москалiв по всьому свiту, цi мають знати своэ мiсце….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus