USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Туреччині швидкісний поїзд зійшов з колії після зіткнення, понад 40 поранених

13 Грудня 2018 08:58
У Туреччині в Анкарі сталася жахлива аварія на залізниці – зіткнулись два пасажирських потяги. Експрес, який прямував з Анкари до Коньї, протаранив приміський поїзд.

Про це повідомив телеканал Haberturk.

За інформацією, приблизно два вагони зійшли з рейок на швидкості і перекинулися. За наявною інформацією, щонайменше чотири людини загинули, 43 отримали поранення в результаті аварії поїзда, повідомив у четвер губернатор провінції Анкара Васіп Шахін.

Автівки швидкої розвозять пасажирів у найближчі лікарні. На місці працюють екстрені служби. Туди ж терміново виїхав губернатор Анкари. Всі деталі аварії наразі з'ясовуються.

Внаслідок зіткнення два вагони перевернулись, ще кілька влетіли в опори надземного пішохідного переходу. Місцева прокуратура вже розпочала розслідування.

Відео наслідків зіткнення двох поїздів у Туреччині
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus