USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Туреччині застрягли півтисячі українських туристів

11 Липня 2018 20:33
Чотири рейси з 543 українцями на борту не змогли вчасно вилетіти з Туреччини в Україну.

Про це інформує УНІАН з посиланням на начальника консульського управління забезпечення МЗС України Василя Кирилича.

За його словами, це сталося через непорозуміння між авіаперевізником і туроператором.

"Консул України виїхав на місце в Анталії для забезпечення комунікації відповідальних сторін з пасажирами-громадянами України з метою якнайшвидшого повернення українців додому. Але консул не має повноважень зобов'язати сторони конфлікту врегулювати ситуацію. Вирішити це питання можуть і повинні сторони, які брали на себе зобов'язання надати пакет гідних туристичних послуг громадянам України", - сказав дипломат.

Раніше сотні українських туристів не могли вилетіти з аеропортів Тунісу, Грузії, Албанії та Іспанії. Також були проблеми з вильотом туристів з українських аеропортів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Липня 2018 09:19
це все схоже на саботаж пілотів, які не хочуть літати на старих дряхлих коритах, ризикуючи власним життям і життям пасажирів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus