USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У турецькому Ізмірі найбільші за 26 років паводки: є загиблі та зниклі безвісти

3 Лютого 2021 16:43
У Туреччині затоплені понад пів тисячі будинків. Сотні автівок застрягли просто на дорогах. Свідки розповідають, що зливи тривали лише кілька годин, але цього було достатньо, аби води налило по вікна.

Про це розповіли у ТСН.

Стихія вже забрала життя двох людей. Доля ще кількох досі невідома. Їх шукають рятувальники. Синоптики кажуть, що опадів випало у півтора рази більше за місячну норму, утім на цьому стихія не вщухне й у найближчі дні прогнозують нові зливи. Негода завдала збитків на мільйони доларів.
Як повідомлялося, Франція також потерпає від повеней. Негода забрала життя вже двох людей. У північних і південно-західних регіонах оголошено другий, або «помаранчевий» рівень небезпеки. У Парижі Сена виходить з берегів, а на південному заході Франції – річка Гаронн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus