USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У вантажівки могли відмовити гальма: невідомі подробиці ДТП на Волині

20 Грудня 2019 11:59
Очевидець ДТП за участі автомобіля МАЗ та легковика Volkswagen Bora, що трапилась 18 грудня поблизу смт. Цумань, розповів, що у лісовоза, ймовірно, відмовили або ж були несправними задні гальма.

Про це свідок аварії, який не захотів називати власне ім’я, повідомив, зателефонувавши в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини.

Він зазначив, що перебував на місці автопригоди із самого початку до моменту завершення оформлення протоколу працівниками поліції – тож бачив усі обставини, за яких трапилася ДТП на власні очі.

«На момент зіткнення легковик робив лівий поворот. Саме у той же час на зустріч йому їхав зустрічний автомобіль, тож, згідно із ПДР, водій Volkswagen його повинен був пропустити. При цьому автомобіль зупинився, водій увімкнув лівий поворот. А автомобіль МАЗ, який рухався позаду, або ж не дотримався безпечної дистанції, або ж, як кажуть у народі, «зловив гаву», тому не зумів зупинитися і вдарив Volkswagen. Дивлячись по гальмівному шляху МАЗа, що рухався з причіпом, у нього працювали лише передні гальма. Тому що гальмівний шлях на покритті дороги був лише від передніх коліс – задні колеса не гальмували взагалі. Цей гальмівний шлях становив близько 35-40 метрів», – розповідає очевидець.

Зі слів чоловіка, чому не було гальмівного шляху від усіх коліс вантажівки – йому невідомо. Проте він припускає, що у вантажівки могли бути несправними задні гальма, або ж вони могли відмовити вже у процесі руху.

«Водій вантажівки мав можливість зупинитися, але, можливо, був несправний автомобіль. Вантажівка державна, тому, на жаль, так буває», - припустив свідок.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів МАЗ та легковика Volkswagen Bora трапилась 18 грудня близько 11:30 у селищі міського типу Цумань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus