USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Верховній Раді шукають вибухівку

18 Вересня 2019 13:35
У будівлі Верховної Ради по вулиці Грушевського, 5, де засідають народні депутати, рятувальники та представники служби охорони шукають вибухові пристрої. Про це повідомляє видання УНІАН.

Один із рятувальників повідомив кореспонденту, що надійшла інформація про замінування приміщення. Зараз засідання парламенту продовжується, евакуацію не проводили.

Нагадаємо, столична поліція впіймала чоловіка, який повідомив, що замінував станцію метро «Почайна» 7 вересня. Місцевий мешканець повідомив про псевдомінування станції метрополітену, бо у касі йому не продали жетон, – у нього не вистачало грошей. Повідомивши про «замінування», він вирішив помститися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тор Показати IP 18 Вересня 2019 13:54
Кому потрібна та верховна рада? А якщо замінують справді повідомляти про це не будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus