USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У ВНУ відзначили Міжнародний день запитань

14 Березня 2024 16:04
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відзначили Міжнародний день запитань. Дійство відбулося за участі ректора Анатолія Цьося, проректора з навчально-виховної роботи та комунікації Наталії Благовірної, проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмили Єлісєєвої, професорсько-викладацького складу, аспірантів і студентів університету.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

Модератором заходу була куратор наукового товариства аспірантів і студентів ВНУ імені Лесі Українки Ольга Караїм.
Під час заходу всі присутні представники ВНУ імені Лесі Українки мали змогу відверто поговорити з очільником закладу Анатолієм Цьосем і поставити йому будь-яке питання.
Людмила Єлісєєва підкреслила, що Міжнародний день запитань відзначають у день народження Альберта Ейнштейна: «Ми переконані, що наші студенти такі ж розумні, креативні, без шор. Ми не боїмося питань і хочемо, щоб ви запитували й отримували відповіді. Тому, якщо у вас давно назрівало якесь питання, зараз саме час його озвучити».
Читати ще: У Лесиному виші нагородили переможців змагань з бадмінтону

Наталія Благовірна зауважила, що здатність ставити питання – велика цінність. І рівень здобувача освіти часто видно саме по його запитаннях. «Тому зичу вам усім не лише цікавої, продуктивної розмови, а й продемонструвати, наскільки ви розумні, креативні, унікальні», – сказала Наталія Богданівна.
Ректор на початку заходу закликав присутніх бути вільними.

«Альберт Ейнштейн вирізнявся своїм вільнодумством. Вільно ставте питання, бо навчаємося у вільному, відкритому Університеті», – сказав Анатолій Васильович.
Читати ще: В університеті імені Лесі Українки вручили атестати професора та доцента

Під час понад годинної розмови очільник ВНУ імені Лесі Українки відповів на низку питань, які стосувалися діяльності закладу, роботи ректора, спеціальностей, планів для подальшого розвитку ЗВО, а також про особисті вподобання, початок роботи на науковій ниві, студентське життя тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
студент Показати IP 14 Березня 2024 17:19
Яких знань? Це рівень ПТУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus