USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Версії вбивства у Волновасі волинянина — працівника СБУ

22 Березня 2015 09:27
Правоохоронці розглядають кілька версій вбивства співробітника СБУ в Волновасі. Основною версією є те, що правоохоронець перешкоджав контрабанді.

Про це повідомив заступник керівника міліції Донецької області Ілля Ківа, - передає «Преса України».

У Міністерстві внутрішніх справ розглядають кілька версій розстрілу СБУшника у Волновасі. Перша версія - вбили за те, що він запобігав можливості перевезення контрабандного товару в зоні АТО.

"На сьогоднішній день основна версія - це те, що проходила операція з виявлення і припинення контрабанди через волноваський блокпост. За існуючою інформацією, були затримані автомашини. За однією з версій - контрабандисти блокували міліціонерів і працівників Служби безпеки. Стався конфлікт, у ході якого і загинув співробітник СБУ", - зазначив правоохоронець.

Також Ілля Ківа повідомив, що підозрюваних у вбивстві осіб уже встановлено та частину з них затримано.

«Ведуться слідчо-оперативні дії щодо можливих учасників даного правопорушення», - додав заступник керівника міліції Донецької області.

Нагадаємо, невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника Служби безпеки України. Ним виявився волинянин. Трагедія трапилася вчора, 21 березня, у Волновасі. Постраждалий від отриманих поранень помер у машині «швидкої допомоги». Спершу ЗМІ повідомили, що до вбивства причетні бійці добровольчих батальйонів. Але цю інформацію спростовує Олексій Мочанов у «Фейсбук».

«Щодо ситуації з застреленим волинським співробітником СБУ, то не приписуйте до цього злочину «Правий сектор» або «Дніпро-1», як гуде вже весь інтернет. Вбивці не мають відношення до добровольчих батальйонів, їх особи, автомобіль, місця проживання встановлені, наші шукають. Міліція – теж. Довго їм не ховатися – зловити їх вважає справою честі кожен співробітник МВС і СБУ в зоні і в країні. Сволочі пострілом в голову вбили офіцера спецслужби, який проводив раптову позапланову перевірку, мали відношення до провезення контрабанди через «нульові» пости на той бік… Але співробітник СБУ до кінця виконав свій обов'язок», - написав Мочанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus