USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Володимир-Волинській громаді відновили опалення в дитсадках

26 Квітня 2021 18:09
З 26 квітня у Володимир-Волинській громаді відновили теплопостачання у закладах дошкільної освіти.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка під час онлайн-звіту, передає БУГ.

«Ми провели перемовини з облгазом, з теплокомуненерго і в зв’язку із пониженням температури навколишнього середовища, сьогодні розпочинаємо опалювати всі дошкільні заклади громади», – повідомив міський голова.

Також Ігор Пальонка прокоментував, чи відновлюватимуть теплопостачання у школах, які з 26 квітня пішли на дистанційне навчання через низьку температуру повітря в навчальних закладах.

З його слів, у зв’язку із приростом кількості захворювань на коронавірус у місті директори шкіл самостійно вирішуватимуть, чи відновлювати очний навчальний процес, зважаючи на епідеміологічну ситуацію в навчальному закладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 27 Квітня 2021 13:00
Хоч хтось адекватний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus