USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі коридором пошани зустріли двох загиблих на війні Героїв

16 Серпня 2022 15:12
16 серпня до Володимира зі сходу привезли тіла двох загиблих захисників, які проживали у місті. Старшого сержанта Олександра Антипюка із Ковельщини та молодшого сержанта з села Галинівка Оваднівської громади Володимира Цвида.

Про це інформує БУГ.

Кортеж із тілами військовослужбовців прибув до міста близько 12:45. Провести коридором шани вздовж вулиць Луцької та Ковельської до вулиці Павлова вийшли кілька десятків люди, деякі з них тримали у руках синьо-жовті та червоно-чорні стяги.Володимир Цвид працював водієм пожежного автомобіля Оваднівської громади. З першого дня війни був призваний до лав ЗСУ і став на захист нашої держави.
Олександр Антипюк народився 24 лютого 1991 року на Харківщині. Старший солдат, служив за контрактом водієм-механіком, проживав у Володимирі. Помер на сході. Без батька залишилися троє дітей.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих Захисників. Вічна пам’ять і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus