USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Володимирі на 12 вулицях планують провести ямковий ремонт

13 Липня 2022 16:54
Планують продовжити ямковий ремонт на деяких вулицях Володимира. Вже визначили проблемні вулиці, після чого будуть виготовляти проєктно-кошторисну документацію та оголошувати тендер. Це займе ще приблизно два тижні.

Про це йшлося під час оперативної наради міської ради Володимира, пише БУГ.

Згодом на брифінгу міський голова Ігор Пальонка повідомив, що раніше у березні розпочали виконувати ямковий ремонт у місті, однак через замороження коштів роботи призупинили. Нині ж планують відремонтувати орієнтовно 12 вулиць, перелік нададуть згодом.

«Хочу зазначити, що це ямковий ремонт, оскільки капітально поки не можемо відремонтувати. Спілкувалися з казначейством. Те, що було заплановано до війни, на жаль, виконати не вдасться. Частково, де є проблемні питання, вирішимо поточним ремонтом. Якщо дорога ґрунтова, то підсиплемо щебеневою сумішшю. Зокрема, вулицю Чайковського, щодо якої мешканці зверталися до мене вже тричі, планували робити капітально, але нині спробуємо хоча б щебенем вирішити питання», – розповів мер.

Він додав, що ці вулиці погодженні з військовою адміністрацією та внесенні у мобілізаційне завдання, щоб їх профінансували.

За словами мера, ямковий ремонт на сільських вулицях проводити не будуть у цьому році. Проблемні дороги прогрейдерують, а там, де є асфальтне покриття, ремонту ще робити не треба, оскільки вони були прокладені відносно недавно.

«Є питання автошляхів у сільській території загального користування місцевого значення , як-от під’їзна дорога до Дігтева, дорога Вощатин-Ласків-Суходоли та Новосілки-Орані. Щодо них надсилали листи у Службу місцевих доріг та поінформували, що оголосили тендер на ремонт цих вулиць. Тут теж планується грейдерування, незначна підсипка і підсипання узбіч», – додав Пальонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus