USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Володимирі-Волинському каналізаційні люки «закатали» в асфальт

22 Серпня 2016 16:54
Товстим шаром асфальту залили каналізаційні люки під час асфальтування доріг у Володимирі-Волинському, - інформує Місто вечірнє.

"У дворі будинку на вулиці Ковельській, 100 є кілька каналізаційних люків, але близько тижня тому майже всі вони зникли під товщею асфальту. Жителі будинку, звісно, вкрай незадоволені. Перш, ніж асфальтувати дорогу і тротуар, КП «Полігон», яке займається ремонтом, мало б узгодити свої дії з Володимир-Волинським управлінням водопровідно-каналізаційного господарства. Однак чомусь у результаті каналізаційні люки таки закатали в асфальт", - йдеться у новині.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що після поточного ремонту в одному із дворів Володимира-Волинського асфальт знімається руками.

Зі слів керівника комунального підприємства Олександра Козичка, вини дорожників у цій ситуації немає. Мовляв, вони зверталися до Володимир-Волинського УВКГ, однак їхні сподівання на тісну співпрацю і сумлінне виконання обов’язків останнього виявилися марними. За логікою спершу потрібно підняти рівень каналізаційних люків, а вже тоді асфальтувати, бо насправді це набагато легше, ніж довбати давно застиглий асфальт. Працівникам водоканалу тепер теж не позаздриш, адже зусилля таки доведеться докласти, знявши шар асфальту з люків. І все це під обурення жителів будинку №100.



Аліна Зай, Володимир-Волинський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ботактреба Показати IP 22 Серпня 2016 16:55
Європа!
ах ха Показати IP 22 Серпня 2016 17:02
"РУКИ З GOPY" НЕ ЗНАЮ ЧИ Є ГОЛОВА - ото похвала
Читаю угараю Показати IP 22 Серпня 2016 17:21
Картина маслом "Мужики летом рубят прорубь"
Ага Показати IP 22 Серпня 2016 17:37
це полюхи від самих себе заховали .щоб було менше спокуси вкрасти
семьон семьонич горб Показати IP 22 Серпня 2016 23:56
і тільки коли українець наробить дєлов-сяде і подумає все п...ц зламав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus