USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Володимирі-Волинському урочисто привітали з 95-річчям бійця УПА «Дуба»

23 Серпня 2017 11:30
У Володимирі-Волинському у парку Слов’янському урочисто привітали з 95-річчям вояка УПА Петра Мартинюка, а також підняли синьо-жовтий стяг.

Традиційно у княжому місті у День прапора відбувається його урочисте підняття. Участь у заходах взяли представники влади міста та району, зокрема міський голова Петро Саганюк, голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець, єпископ Володимир-Волинський та Турійський Матфей та активна громадськість.

Урочистою ходою вояки 14-ої бригади пронесли держаний стяг, а духовий оркестр бригади виконав національний гімн. Саме одному із воїнів бригади доручили місію підняття прапора.

Також у День національного прапора свій День народження святкує, вояк УПА, голова Братства ОУН і УПА Володимир-Волинського району Петро Пилипович Мартинюк. Цьогоріч цьому мужньому, сивочолому чоловікові виповнилося 95 років. Від імені влади міста почесну грамоту, грошову премію, подарунок та квіти Петру Мартинюку вручив мер міста Петро Саганюк. Очільник міста побажав вояку УПА міцного здоров’я та довгих років життя аби розказувати пережиту ним правду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus