USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Володимирі-Волинському відбулася виставка мисливських собак

31 Липня 2018 16:06
У Володимирі-Волинському з нагоди Дня міста відбулася міжрайонна виставка мисливських собак, організатором якої є Володимир-Волинський відокремлений підрозділ Федерації мисливського собаківництва України.

Між собою змагалися 29 песиків, привезені власниками з Волині, Львівщини та Рівненщини, - повідомляє Район.Володимир-Волинський з посиланням на міськраду.

Експерти зі Львова Сергій Козак та з Вінниці Василь Скрипюк, провівши екстер’єру оцінку “учасників”, згідно з якою місця розподілили наступним чином: у класі “Еліта” перше місце здобув дратхаар Куно з Радехова (власник Г.З.Мазепа); у номінації “Best-in-show” абсолютну перемогу здобув англійський сеттер Джек з Радехова ( власник Андрієвська О.О.), другим стала західно-сибірська лайка Айра (власник Соловейчук Ю.М.), а третє місце посіла російсько-європейська лайка Берта (власник Корінецький С.Р.).

Кубки, медалі, дипломи та свідоцтва власникам собак вручали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та голова правління підрозділу ФМСУ Григорій Гороть.

Захід був проведений за сприяння дирекції загальноосвітньої школи №2 та фінансової підтримки Почесного президента ПП “Укр-Петроль” Сергія Ковальчука та приватного підприємця Олександра Сидорчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus