USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському вогнеборці врятували з пожежі чоловіка

21 Серпня 2017 11:00
Під час пожежі у квартирі житлового будинку працівники ДСНС врятували чоловіка. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

20 серпня в місті Володимирі-Волинському близько 9-ої години на вулиці О.Хохол у квартирі 2-поверхового цегляного житлового будинку трапилася пожежа. Сусіди помітили загорання та о 09:12 зателефонували на екстрений номер «101» й повідомили, що в задимленій квартирі може знаходитись людина.

Оперативно до місця виклику прибули працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського. На місці рятувальники створили газодимозахисну ланку на чолі з командиром ланки Тарасом Малащуком та за допомогою апаратів на стисненому повітрі вирушили в охоплене вогнем та непридатне для дихання приміщення на пошуки власника. 29 –річного чоловіка вогнеборці знайшли та вивели на свіже повітря.

Локалізували пожежу о 09:24, а остаточно її ліквідували о 09:25. У результаті пожежі пошкоджені ліжко та стіни у кімнаті.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем власника при курінні.

Окрім цього, 20 серпня о 00:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Ковелі на вулиці Міцкевича виникло загорання двоповерхового цегляного житлового будинку. Вогнем знищено побутові речі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни, а також легковий автомобіль. На місце події прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковель, які приборкали вогонь о 02:25.Ймовірна причина пожежі – підпал.

О 04:32 в селі Підцир’я Камінь-Каширського району трапилась пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю, перекриття, речі домашнього вжитку а також побутові електроприлади. За викликом на допомогу прибули працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі які о 06:15 ліквідували вогонь. Причина пожежі на разі встановлюється.

Того ж дня, о 09:37 у місті Луцьку на вулиці Іови Конжзелевича зайнявся вогнем двоповерховий цегляний будинок. На місце події прибули працівники частини спеціальної пожежної техніки, які приборкали вогонь о 09:52. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Також о 13:08 у селі Білин Ковельського району загорівся дерев’яний житловий будинок критий шифером. Працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ковель приборкали вогонь о 14:30. Ймовірна причина пожежі – підпал.

О 22:28 у селі Одеради Луцького району через коротке замикання в моторному відсіці комбайна виникла пожежа в металевому ангарі. Працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька, а також 20-го державного пожежно-рятувального поста селища Торчин, які одночасно прибули з працівниками місцевої пожежної охорони села Білостік, о 21:40 локалізували пожежу, а о 22:00 остаточно її ліквідували. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік, гумові та пластикові деталі комбайна.

Рятувальники застерігають волинян від необачності та необережності у поводження з вогнем: будьте пильними у побуті та не допускайте пожеж в оселях!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus