USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Володимирі виділили понад 33 мільйони на потреби військових

7 Вересня 2023 15:05
На двадцять восьмій черговій сесії Володимирської міської ради основними питаннями стало внесення змін до низки місцевих програм, що передбачають виділення коштів на підтримку військових формувань.

До міської ради звернулись декілька військових частин з проханням виділити кошти на проведення ремонтних робіт автомобільної техніки, на укріплення державного кордону, а також придбання обладнання, яке необхідне при виконанні бойових завдань, повідомляє пресслужба відомства.

Відтак, більшість депутатів проголосували за виділення з місцевого бюджету громади 33,4 мільйона гривень, за які військові з’єднання, згідно з їхніми запитами, придбають квадрокоптери, тепловізори, антидронові рушниці, засоби зв’язку тощо.

Читати ще: Міська рада Володимира виділила майже 20 млн на безпілотники та антидронові рушниці для військових

Загалом за 8 місяців 2023 року, враховуючи рішення цієї сесії, Володимирська міська рада виділила на потреби військових понад 257 мільйонів гривень (223,8 млн за 7 місяців цього року).

Окрім цього, міська рада погодила на черговій сесії виділення майже 1,4 мільйона гривень для придбання рятувального обладнання для місцевого відділу ДСНС, а також 200 тисяч гривень обласному бюро судово-медичної експертизи для доставлення тіл полеглих бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus