USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які вони - найкрасивіші княжни-волинянки?

13 Лютого 2014 21:59
Традиційний конкурс краси та грації «Княжна Володимира-2014» відбудеться у Володимирі-Волинському. Підготовка до змагання уже триває.

Так, право одягти княжу корону виборюватимуть найчарівніші мешканки міста. До участі у конкурсі запрошують молодих, гарних, впевнених у собі дівчат віком від 16 до 25 років.

До слова, за почесний титул місцеві красуні змагаються з 1998 року. Організатором конкурсу є відділ у справах сім"ї, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради за підтримки міського голови.

«Надати можливість юним дівчатам довести, що молодість, елегантність, чарівність і талант - це ті життєві крила, які несуть у вир свята та казки», - саме так позиціонують головну мету конкурсу організатори.

Охочим взяти участь у змаганнях варто поспішати, адже термін реєстрації учасниць закінчується уже завтра, 14 лютого. Дівчата можуть бути з Володимира-Волинського, або з будь-якого іншого міста Волині, однак варто пам'ятати - учасниці мають бути присутніми під час репетицій, які відбуватимуться у Володимирі.

Зауважимо, кожна з красунь у 2013 році отримала смартфон, а переможниця ще й відеокамеру. Що стосується учасниць цього року, то організатори ще вагаються: це можуть також бути "розумні телефони", або ж планшети.

Фото конкурсів з попередніх років

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 16:35
Нажаль у звязку з подіями на Майдані конкурс перенесли на невизначений термін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus