USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Волиньгазі» «забули» про штрафний пробіг

27 Січня 2014 11:38
На третину зменшили витрати пального і поняття «штрафний пробіг» відійшло в історію, так запевняють на ПАТ «Волиньгаз». У сьому пояснення - усі автомобілі підприємства обладнали системою GPS-навігації, йдеться у повідомленні прес-служби підприємства.

ПАТ «Волиньгаз» обладнало GPS-модулями автомобілі аварійної служби газу «104» та всі інші транспортні засоби. Це дало змогу газовим службам підвищити рівень обслуговування споживачів за рахунок оперативності і чіткості в роботі, повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

Газовики запевняють, що прилади з GPS-приймачем відслідковують місцерозташування автомобіля і фіксують його на дистанційній карті. У разі втрати зв’язку зберігається до 8 тисяч записів, які надійдуть до диспетчера відразу після відновлення зв’язку.

У повідомленні йдеться, що такі багатофункціональні прилади дозволили підприємству насамперед підвищити якість обслуговування споживачів.

«Ми можемо проводити онлайн-контроль маршруту кожної машини. Маємо змогу звірити кілометраж, який показала програма з тим, що написав водій в путівковому листі: за день, тиждень, місяць. Так, поняття «штрафний пробіг» відійшло в історію – у нас його практично немає», - розповідає про нові можливості перший заступник голови правління - головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Ще одна важлива перевага GPS-системи – реальна можливість підвищити енергоефективність. У 2013-му році в ПАТ «Волиньгаз» на третину зменшились витрати пального. Адже система контролю і мониторингу транспорту дозволяє не тільки спостерігати за переміщенням машини в режимі реального часу, а й складати найбільш доцільні графіки і маршрути руху.

У цьому році ПАТ «Волиньгаз» планує удосконалити програму задля контролю за своєчасним і якісним виконанням планових робіт з обслуговування газотранспортної мережі.

Всього в експлуатації підприємства є 259 одиниць автомобілів та спецтехніки. ПАТ «Волиньгаз» у минулому році поповнило автотранспортний парк 12-ма автотранспортними засобами. Зокрема, в АДС підприємства придбано 4 нові спецавтомобілі марки VW Transporter Т5 та 3 сучасні мініекскаватори. Для вчасного зняття і проведення робіт по повірці газових лічильників в управління метрології закуплено 5 автомобілів VW Саddy. На 20-ти автомобілях проведено заміну морально-застарілого газобалонного обладнання на сучасне ефективніше та економніше, італійського виробництва.

Довідка: Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян. У 2013-му році загальний обсяг постачання природного газу становив 409,4 мільйона метрів кубічних. За станом на 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 кілометра розподільних газопроводів.

ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області. У минулому році підприємство сплатило 66,5 мільйона гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших наших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 27 Січня 2014 14:40
Тепер водії будуть списувати на "розігрів" авто перед початком роботи. Все рівно водії знайдуть як обдурити GPS - бо ми українці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus