USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинянина вкрали реманенту на 40 тисяч

16 Березня 2016 16:43
На 40 тисяч гривень різноманітного реманенту та металопрокату винесли крадії в селі Омельно Ківерцівського району із підсобного приміщення місцевого мешканця. Злодіїв поліція знайшла в той же день, коли до них звернувся господар, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Про збиток у господарстві поліцію 54-річний мешканець села Омельно повідомив у понеділок, 14 березня. Він розповів, що в період з 20 лютого до 5 березня з його незамкненого хліва злодії викрали 6 металевих труб, ремонтний набір з 80 ріжкових ключів, реостат та великі лещата. Крадії завдали збитків господарству на 40 тисяч гривень.

Правоохоронці оперативно встановили злодіїв. Ними виявились 36-річний та 25-річна місцеві мешканці. Обох раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Частину викраденого майна, яке злодії не встигли збути поліцейські, вилучили й повернуть власнику.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОВК Показати IP 17 Березня 2016 18:08
шо полюх хильнув самогона а бомженята мотлох з хліва висунули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus