USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинянина вилучили понад 8 кг вибухівки

10 Лютого 2017 17:51
Оперативники Ратнівського відділу поліції сьогодні під час здійснення профілактичного відпрацювання у селі Підгір’я вилучили понад 8 кг вибухової речовини, яку зберігав 40-річний місцевий мешканець. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

«Сьогодні о 12:30 співробітники кримінальної поліції Ратнівського відділу поліції під час здійснення профілактичного відпрацювання у селі Підгір’я виявили та вилучили понад 8 кг вибухової речовини, ймовірно тротилу. Встановлено, що вилучену речовину зберігав 40-річний місцевий мешканець. Під час опитування чоловік повідомив, що дану речовину він здобув під час розбирання мін та снарядів часів Другої світової війни, які знаходив в лісовому масиві поблизу села», – розповів керівник Ратнівського відділу поліції Володимир Канонік.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Ратнівського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.

Спеціалісти-вибухотехніки належним чином оглянули виявлену речовину, відібрали з неї зразки для проведення експертизи вибухових речовин слідів та продуктів пострілу. Після проведення експертизи буде встановлено її походження.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ая Показати IP 11 Лютого 2017 00:24
питаю, який д*біл писав цю інформацію. Нігде у світі і ніхто не повторює раз написаного. Крім того, власник "брухту" зброї часів ІІ Світової сказав, що те все знайшов у лісі, а воно знов шкрабає те що принижує нормальну людину. Модераторе просніться і не засмічуйте виданя безглуздям.
51 омбр(розформ) Показати IP 11 Лютого 2017 09:19
На фото то бурштин а не вибухівка
Омг Показати IP 11 Лютого 2017 10:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus