USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинянина знайшли повне горище коноплі

9 Жовтня 2017 13:44
У жителя села Заболотці Іваничівського району поліцейські вилучили кілограми коноплі та маку.

6-го жовтня правоохоронці провели санкціонований обшук у господарстві мешканця села Заболотці (Литовезька ОТГ). В результаті проведених слідчих дій були вилучені коноплі та сухі рослини маку, пише БУГ.

У ході обшуку правоохоронці виявили 9,5 кг рослин коноплі, 0,5 кг висушених рослин снотворного маку, 6 патронів калібрів 7,62 мм та 9 мм., 4 металевих банки із вмістом пороху та шаблю.

У домоволодінні чоловіка поліцейські виявили так звані наркосушки, де підвішеним догори висушувався зібраний “врожай”. Усі вилучені запаси направлені на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За інформацією поліції, наркозаготівельник ніде не працює.

Працівники поліції перевіряють чоловіка на причетність до збуту наркотичної сировини.

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за статтею 310 ККУ (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus