USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Волиньраді перейменували комісію

11 Грудня 2015 14:00
До загальної назви постійної комісії Волинської обласної ради з питань законності внесли зміни.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання чергової сесії облради, що відбулося 8 грудня.

Так, під час засідання волинські обранці громади у більшості проголосували «за» наступне нововведення: відтепер члени профільної комісії боротимуться не лише зі «злочинністю», а й «корупцією».

Тож відтепер до назви постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, додали ще й слово «корупція».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло до складу яких комісій у Волиньраді увійшли «укропівці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Побороли! Показати IP 11 Грудня 2015 14:25
Якщо корупція не злочинність, то це епохальний крок Волиньради! Додавши до назви "корупцію" депутати враз її побороли. Разом із здоровим глуздом. Тепер варто додати ще "проституцію", "порушення ПДР", "самогоноваріння". Уявляєте, як солідно зазвучить: постійна комісія з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, проституцією і самогоноварінням, порушенням правил дорожнього руху та боротьби з епізоотіями! Головне в останньому слові дотриматись правил правопису, бо помилково вставлена буква, наприклад - "д", радикально вплине на сенс роботи комісії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus